Kad legenda obradi legendu

images/thumbnails/images/NAR/121728/Zeljko_Bebek_3.jpg
Foto: Narodni
Dora Srdar
Autor: 

Dora Srdar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.„Njega ne treba posebno najavljivati, on će sve reći pjesmom.“, tako je Tomislav Cvetković u Trećoj smjeni Narodnog najavio Željka Bebeka i njegovo gostovanje u Living Room Acousticu. Pjevaču čija karijera traje više od 40 godina, teško je odabrati samo četiri pjesme, no odluka je pala na one koje su nekako najviše obilježile njegovu solo i karijeru u Bijelom dugmetu.

Tako su slušatelji Narodnog mogli čuti 'Ako voliš ovu ženu', 'Oprosti mi što te volim' te 'Loše vino'. Osim toga, Bebek je obradio Oliverovu 'Vjeruj u ljubav', što je ovom nastupu dalo posebnu težinu.

„Mislio sam da je pjesma 'Vjeruj u ljubav' lijepa i izazovna pjesma koju bih i ja mogao pokušati pjevati, na različite pristupe u istoj pjesmi i ja pokušam napraviti nešto što je Oliver već napravio.“, rekao je Bebek o svojem izboru za cover.

Bebeku se u jednom trenutku u našem dnevnom boravku pridružila i supruga Ružica s kojom je u braku 16 godina. Ona je na pitanje koja je tajna njihove ljubavi kratko odgovorila: „Pa ja mislim da treba naći pravog. Ja sam našla.“.

Koliki je emotivac kad je obitelj u pitanju, pjevač pokazao još jednom tijekom emisije. Sa suzom u oku otkrio je i da će mu se na velikoj turneji priključiti 15-godišnji sin Zvonimir koji svira gitaru, ali i Franka Batelić s kojom će izvesti "Jabuke i vino".

Željko Bebek s velikom turnejom kreće 8. ožujka u zagrebačkoj Ciboni, a nastavit će se 16. ožujka u Gradskom vrtu u Osijeku te splitskim Gripama.

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene.

images/thumbnails/images/NAR/121728/bebek_i_ekipa.jpg

Foto: Narodni

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno