Kako zvuče Mile Kekin i Gabi Novak u izvedbi Luke Nižetića

images/thumbnails/images/NAR/119268/Luka_Nizetic_5.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Popularni pjevač uživo je samo za Narodni obradio vječni klasik "Pamtim samo sretne dane" glazbene dive Gabi Novak, ali i pjesmu "Maslina" koju s Ivankom Mazurkijević izvode Mile i Putnici.

Na pitanje zašto je odabrao baš "Maslinu", Luka je rekao:"Odabrali su za mene. Nekako se nisam mogao domisliti što bi pjevao i onda sam htio iznenađenje. I to sam dobio."

Osim ove dvije obrade, slušatelji Narodnog su mogli čuti kako uživo zvuče njegovi hitovi "Amsterdam" i "Voli me kao kiša".

U eter Narodnog Luki se javila i sestra Petra koja više od godinu dana živi u San Franciscu. Bilo je to pravo iznenađenje s obzirom da je Luka nije vidio otkako je odselila, a ona mu je posvetila personaliziranu a capella verziju pjesme "Balkanska ulica". Prije toga zamolila je slušatelje Narodnog da stišaju radio jer, kako kaže, to može podnijeti samo bratska ljubav.

Osim ugodnih, bilo je i malo manje ugodnih iznenađenja pa je tako Luka dobio zadatak izrecitirati "Ponekad poželim" na "forski", odnosno hvarski, koji inače govori perfektno.

Poslušajte kako zvuči "Pamtim samo sretne dane" kad je obradi Luka Nižetić.

Narodni Living Room Acoustic emitira se svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Osim na radiju, emisiju možete pratiti i slikom na Facebooku i Narodnoj TV. Osim glazbenika, s vama su Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene Narodnog.

images/thumbnails/images/NAR/119268/Luka_Nizetic__Gina_Victoria_Damjanovic_i_Tomislav_Cvetkovic.jpg

Foto: Narodni

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno