Krenuo je novi Narodni!

images/thumbnails/images/NAR/68862/radio_koji_te_slusa2-1.jpg
Narodni – radio koji te sluša
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najslušaniji radio u Hrvatskoj – Narodni, dobio je prvi u svijetu promjenjivi vizualni identitet o kojem će uskoro odlučivati isključivo njegovi slušatelji!  

Cijeli koncept „Narodni – radio koji te sluša“ osmislila je najbolja hrvatska agencija Bruketa & Žinić, a temelji se na povezivanju osjećaja slušatelja s vizualnim identitetom radija.

radio_koji_te_slusa.jpg

Odabrali smo pet osnovnih osjećaja koji se manifestiraju u pet boja, odnosno pet inačica logotipa i u jednoj raznobojnoj varijanti. Slušatelji će uskoro na novoj mobilnoj aplikaciji Narodnog i na stranici narodni.hr imati prilike reći kako se osjećaju, a to će utjecati na izgled njihove aplikacije te na promjenu boje logotipa radija.

radio_koji_te_slusa3.jpg

Cijelu promjenu vizualnog identiteta pratit će i televizijska kampanja te outdoor, web i kampanja u tiskanim medijima. Za tu je priliku snimljeno pet foto i video priča koje prate pet osnovnih osjećaja koje slušatelji mogu odabrati. U glavnim ulogama su DJ-evi Narodnog, a kampanja je snimana u Selcu kod Crikvenice i Zagrebu.

radio_koji_te_slusa4.jpg

Od danas starta i nova programska shema Narodnog. Radnim danima od 6h do 9h „Jutarnji klub“ vode Doris Pinčić Rogoznica i Hrvoje Kečkeš, od 9h do 13h kroz „Pravi dan“ nas vodi Tatjana Jurić, a domaćini poslijepodnevne emisije „385 Show“ su Nives Čanović i Marko Bratoš.

radio_koji_te_slusa5.jpg

U večernjoj „Trećoj smjeni“ od 18h do 22h dočekat će vas Tomislav Cvetković i pjevačica grupe Detour Gina Victoria Damjanović, a subotom i nedjeljom u „Vikend zoni“ tu su Ivana Plechinger i Duje Miliša.

radio_koji_te_slusa6.jpg

Narodni će ove godine proslaviti 20 godina postojanja, a kako zvuči najbolja domaća glazba na jednom mjestu – provjeri samo na Narodnom – radiju koji te sluša! ..i onda kad spavaš ;)

radio_koji_te_slusa7.jpg

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite