Ljubav, strast i perje

images/thumbnails/images/NAR/113129/vOLI_ME.jpg
Foto: Luka NIžetić facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."Nakupilo se singlova .... I za album! I mislim da je sad vrijeme - da će početkom godine izaći."  - najavio je Luka Nižetić.

Do tada i dalje kapa pjesma po pjesma. Ovog puta ljubavna "Voli me kao kiša"... Zavoljeli smo je na prvo slušanje.... Sada je trenutak da je zavolite i na prvo gledanje.

Ako ti se čini da si ovu kombinaciju ljubavnika već vidio, u pravu si. Martina Ivanković, profesionalna plesačica već je glumila u Lukinim spotovima, a kemija je nevjerojatna. Pa zašto mijenjati dobitnu kombinaciju?

Osiguraj pet minuta mira i tišine jer nećeš moći skrenuti pogled  s novog spota "Voli me kao kiša".

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite