Luka Nižetić otvara ovogodišnji Narodni Living Room Acoustic

images/thumbnails/images/NAR/119149/luka_nizetic_lra.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Imao je samo 17 godina kada se pojavio i to sa svojom pjesmom Ludi grade. Od tada Luka Nižetić eksperimentira, pomiče granice i uvijek nas ugodno iznenadi. Tako je bilo i sa zadnjom, ljubavnom  Voli me kao kiša

 

 

 

Upravo ćemo ovaj hit imati prilike čuti uživo u četvrtak 18. siječnja od 18:15 na Narodnom. Luka stiže sa svojim bendom pa će nam pokazati kako neke njegove pjesme  zvuče u akustičnoj verziji. Time nastavlja  impresivan niz gostiju – Zsa Zsa; Saša Lozar, Meritas, Psihomodo Pop, Vanna i Jasna Zlokić… Svi oni su nam pokazali i svoje skriveno lice i otpjevali pjesmu potpuno van svog žanra.

 

Luka Nižetić otvara ovogodišnji Living Room Acoustic i jedva čekamo čuti kakvo nam je iznenađenje spremio. Koja je stvar najbolje domaće glazbe bila pravi izazov za njega…?

 "Nakupilo se singlova .... I za album! I mislim da je sad vrijeme - da će početkom godine izaći."  - najavio je Luka u zadnjem gostovanju na Narodnom. Gina Damjanović i Tomislav Cvetković saznat će u kojoj su fazi njegovi planovi…..Slušaj nas uživo na našim frekvencijama i gledaj prijenos na facebook stranici Narodnog u četvrtak u 18:15.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno