Massimo rasplesao Laubu

images/thumbnails/images/NAR/65538/MGA_6263.jpg
Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi
Sanja Mataja Raos
Autor: 

Sanja Mataja Raos

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.'Pjevat ću dok suze me ne zabole... ljubit ću dok usne mi ne izgore...' tako možemo sažeti emocije koje su Massimo i publika podijelili na odličnom valentinovskom koncertu u zagrebačkoj Laubi.

MGA_5950.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Konceptualni spoj dvije umjetnosti – glazbe i likove umjetnosti – nastao je u suradnji s Laubom. Iz njihovog bogatog fundusa umjetnina odabrani i izloženi su radovi autora Brace Dimitrijevića, Daniela Kovača, Zlatka Kopljara, Ivana Kožarića, Ivana Fijolića, Oko i Siniše Majkusa, dajući prostoru dodatnu karizmu.

Večer je Massimo otvorio posvetom Lou Reedu, s pjesmom 'Satellite of Love', a upravo je jedan od odabranih radova, u obliku satelita, već tada dao do znanja da ćemo odlebdjeti do zvijezda i natrag.

MGA_5872.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Uslijedio je red hitova od 'Dodirni me slučajno', 'Sjaj u tami', 'Tišina'...  Prvi set zatvoren je pjesmom 'Samo za tvoje oči', a u pauzi publici je ostavljena prilika da se upozna s prostorom i intrigantim skulpturama. Za cijelo vrijeme muziciranja igrajući se svjetlom i sjenom, bojom i poroznim oblicima, umjetnost je doslovno bila ispisana na rustikalnim zidovima Laube, dodajući Massimovoj interpretaciji novi šarm.

MGA_6091.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Uz Massimov bend, kao glazbeni gost koncerta istaknuo se Igor Geržina koji je svojim saksofonom obojao nekoliko pjesama, a istaknut ćemo izvedbu novog radijskog singla '1000 ljudi' kojim Massimo za proljeće/ljeto 2017. najavljuje objavljivanje novog studijskog albuma.

Drugi set pjesama dodatno je zagrijao vruću atmosferu u Laubi. Publika je uživala plešući uz ritmove 'Stranca u noći', 'Iz jednog pogleda', 'Odjednom ti' pa sve do bisa koji je zatvoren s posebno emotivnom izvedbom pjesme 'Krug u žitu'.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Parni Valjak - Vrijeme03. Mia - Kiša04. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu05. Domenica - Vidi se iz aviona06. Boris Novković - Čista ljubav07. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe08. Luka Nižetić - Voli me kao kiša09. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova10. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom11. Danijela Martinović - Telefon12. Indira - Dođi13. Colonia - Maskenbal14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite