Massimo rasplesao Laubu

images/thumbnails/images/NAR/65538/MGA_6263.jpg
Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi
Sanja Mataja Raos
Autor: 

Sanja Mataja Raos

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.'Pjevat ću dok suze me ne zabole... ljubit ću dok usne mi ne izgore...' tako možemo sažeti emocije koje su Massimo i publika podijelili na odličnom valentinovskom koncertu u zagrebačkoj Laubi.

MGA_5950.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Konceptualni spoj dvije umjetnosti – glazbe i likove umjetnosti – nastao je u suradnji s Laubom. Iz njihovog bogatog fundusa umjetnina odabrani i izloženi su radovi autora Brace Dimitrijevića, Daniela Kovača, Zlatka Kopljara, Ivana Kožarića, Ivana Fijolića, Oko i Siniše Majkusa, dajući prostoru dodatnu karizmu.

Večer je Massimo otvorio posvetom Lou Reedu, s pjesmom 'Satellite of Love', a upravo je jedan od odabranih radova, u obliku satelita, već tada dao do znanja da ćemo odlebdjeti do zvijezda i natrag.

MGA_5872.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Uslijedio je red hitova od 'Dodirni me slučajno', 'Sjaj u tami', 'Tišina'...  Prvi set zatvoren je pjesmom 'Samo za tvoje oči', a u pauzi publici je ostavljena prilika da se upozna s prostorom i intrigantim skulpturama. Za cijelo vrijeme muziciranja igrajući se svjetlom i sjenom, bojom i poroznim oblicima, umjetnost je doslovno bila ispisana na rustikalnim zidovima Laube, dodajući Massimovoj interpretaciji novi šarm.

MGA_6091.jpg

Mario Guček Andromak, - Massimo - koncert u Laubi

Uz Massimov bend, kao glazbeni gost koncerta istaknuo se Igor Geržina koji je svojim saksofonom obojao nekoliko pjesama, a istaknut ćemo izvedbu novog radijskog singla '1000 ljudi' kojim Massimo za proljeće/ljeto 2017. najavljuje objavljivanje novog studijskog albuma.

Drugi set pjesama dodatno je zagrijao vruću atmosferu u Laubi. Publika je uživala plešući uz ritmove 'Stranca u noći', 'Iz jednog pogleda', 'Odjednom ti' pa sve do bisa koji je zatvoren s posebno emotivnom izvedbom pjesme 'Krug u žitu'.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Marko Tolja - Tisina05. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri06. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć07. ZSA ZSA - Pruži mi ruku08. Stjepan Lach - Nije važno09. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 10. Gibonni - Nisi više moja bol11. Jelena Rozga - Najbolji dan12. Jacques Houdek - Pravi sretnik 13. Franka - S tobom14. KEDZO - Vojnik Ljubavi15. Vanna - Najbolji ljudi16. Jacques Houdek - Sam

 

 Izdvojeno