Najbolja obrada Despacita!

images/thumbnails/images/NAR/106985/2cellos_despacito-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najveći hit ovog ljeta, Despacito, uskoro će po broju pregleda na YouTubu, skinuti Gangam Style koji svoje klikove skuplja već pet godina. Pjesma Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja do sada je preslušana gotovo dvije i pol milijarde puta.

Despacito je doživio i bezbroj obrada, ali nijedna nije tako dobra kao ova u izvedbi 2Cellosa! Nije što su naši, ali stvarno je dobra! 

Usput koristimo priliku da Luki Šuliću čestitamo na ulasku u brak s Tamarom Zagoran, s kojom očekuje i prvu bebu! Prekrasne fotografije s vjenčanja, Luka je otkrio na svom Instagramu. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Parni Valjak - Vrijeme03. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme04. Mia - Kiša05. Boris Novković - Čista ljubav06. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom09. Danijela Martinović - Telefon10. Indira - Dođi11. Marko Kutlić - Srce se spasilo12. Zsa Zsa - Kad budemo sami13. Luka Nižetić - Voli me kao kiša14. Pravila Igre - Muška suza15. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe16. Neno Belan - Zvijezda moga sna

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite