Najbolja obrada Despacita!

images/thumbnails/images/NAR/106985/2cellos_despacito-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najveći hit ovog ljeta, Despacito, uskoro će po broju pregleda na YouTubu, skinuti Gangam Style koji svoje klikove skuplja već pet godina. Pjesma Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja do sada je preslušana gotovo dvije i pol milijarde puta.

Despacito je doživio i bezbroj obrada, ali nijedna nije tako dobra kao ova u izvedbi 2Cellosa! Nije što su naši, ali stvarno je dobra! 

Usput koristimo priliku da Luki Šuliću čestitamo na ulasku u brak s Tamarom Zagoran, s kojom očekuje i prvu bebu! Prekrasne fotografije s vjenčanja, Luka je otkrio na svom Instagramu. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno