Najluđi izazov na Narodnom: Jelena Rozga pala na Tatjanu Jurić!

images/thumbnails/images/NAR/122324/Tatjana_i_rozga.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najluđi izazov postavila je na Narodnom Tatjana Jurić pred Jelenu Rozgu: plank intervju! Plank je jedna od popularnih vježbi u kojoj se podlakticama i nožnim prstima oslanja o pod, a stražnjica i tijelo lebde napeto iznad tla. U ovom slučaju Rozgino tijelo je lebdjelo iznad Tatjane Jurić koja je provjeravala koliko dugo Rozga može izdržati u planku.

Rozga je u najčudnijoj pozi za intervju kroz smijeh rekla da nikad nije radila ovakvu budalaštinu. Nije htjela otkriti kad se prvi i zadnji put poljubila s dečkom. „Neću ti reć'!“ – izustila je Jelena i pala na Tatjanu. Obje su prasnule u smijeh. Rozga je na kraju uspjela izdržati 18 sekundi u planku i izazvala sve buduće plank natjecatelje u Splenkaj me! izazovu.

Jelena je uoči turneje u Australiji na Narodnom promovirala svoju novu pjesmu 'Najbolji dan' za koju uskoro izlazi spot.

Tatjanu Jurić je zanimalo bi li izabrala isti put da mora sve ispočetka. „Da! Apsolutno da. Radila sam sigurno neke krive stvari u životu i karijeri, ali naučila sam puno na tim greškama“, rekla je Jelena.

Devedesetih je vjerojatno svaka djevojka htjela biti pjevačica Magazina, tako i ja. Ali, nisam imala nikog tko je bio u glazbi. Međutim, eto tako su se posložile karte. Kad nešto jako želiš, valjda ti se tako i ostvari.“

Rozgin prošlogodišnji hit 'Ne pijem, ne pušim' ušao je u top 10 najboljih pjesama 2017. godine prema izboru slušatelja Narodnog na Danu najbolje domaće glazbe, a za album 'Moderna žena' dobila je priznanje za najprodavaniji album od strane Hrvatske diskografske udruge.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno