Nina Badrić na Narodnom za Svjetski dan radija

images/thumbnails/images/NAR/120712/Nina_Badric_2-1.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prošlogodišnja pobjednica Dana Najbolje domaće glazbe i ovogodišnja finalistica Nina Badrić stigla nam je na Narodni u povodu Svjetskog dana radija!

Nina je tom prilikom otpjevala dvije pjesme: Dodiri od stakla i Nek ti bude kao meni.

 

images/thumbnails/images/NAR/120712/nina_i_nives.jpg

Foto: Narodni

  

Nina je ovom prilikom komentirala i vijest da će nas na predstojećem Eurosongu predstavljati Franka Batelić: "Meni je drago da je to jedna mlada osoba, Franka, mislim da je njoj mjesto na Eurosongu. Nemam neki pravi savjet, osim da bude svoje i da nikog drugog ne sluša. Tamo čovjek treba imati veliku podršku i puno prijatelja uz sebe koji će ti konstantno držati jedno pozitivno raspoloženje."

 

 

Najavila nam je i nove materijale, nove pjesme koje će ugledati svijetlo etera. "Zapravo je to jedini sud kad pustiš sve te nove pjesme van, hoće li zaživjeti ili ne, to će odrediti svi oni koji slušaju, ali jedva čekam da ih ljudi čuju."

 

Inače prošle godine za Svjetski dan radija pjevao nam je Toni Cetinski.

 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno