Nives Čanović: Massimo i Nina su moj izbor

images/thumbnails/images/NAR/63595/Nives.jpg
Narodni Radio, - NIves Čanović
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Polako se bliži zadnja srijeda u siječnju, dan koji je Narodni proglasio kao Dan Najbolje Domaće Glazbe. 25. siječnja ćemo čuti i vidjeti deset pjesama iz 2016. koje su ušle u Top 10 prema glasovima slušatelja, ali i doznati koju ste pjesmu odabrali za najbolju u protekloj godini. 

Svojih pet favorita ima i voditeljica Narodnog Nives Čanović. Na vrhu njezine liste je jedan od najboljih vokala današnjice Massimo i njegova izvrsna stvar 'Ostani tu'. Nives kaže da joj ta pjesma ne može dosaditi koliko god puta da je čuje.

I Nives se složila s mnogima da je Nina Badrić savršeno „ubola“ s pjesmom 'Dani i godine'. „Čak bi se usudila reći skoro u rangu s 'Ja za ljubav neću moliti'..“

U tri najbolje pjesme po izboru Nives Čanović ulazi i legendarna kombinacija Olivera i Gibonnija u pjesmi 'Sreća' koja voditeljicu Narodnog odmah podsjeti na koncert u pulskoj Areni.

Top 5 najboljih u 2016. godini po izboru Nives Čanović zauzeli su Petar Grašo (ft. Hana Huljić) sa velikim hitom 'Srce za vodiča' i Jelena Rozga sa singlom 'Pismo glava' koji smo pretpremijerno čuli ekskluzivno na Narodnom potkraj prošle godine.

U izboru za Dan Najbolje Domaće Glazbe je trideset pjesama iz 2016. Glasanje je trajalo do 17.siječnja, a deset najbolje ocijenjenih pjesama bit će uživo izvedene na Narodnom u LIVE show programu 25. siječnja od 10 do 12 sati. Osim na Narodnom radiju, cijeli show možeš gledati i na Narodnoj TV te Facebook stranici Narodnog.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - Neka ti plove brodovi02. Klapa Rišpet - Šta mi ljube oćeš kazat 03. Mia - Sunce, oblak, vjetar04. Četiri tenora - Sve je tvoje05. Zsa Zsa - Kad budemo sami06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me08. Domenica - Kad sam s tobom09. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura10. Saša Lozar -Tajno11. Neno Belan - Zvijezda moga sna12. Giuliano - Tebi dužan sam 13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Gazde - Ispod ovih oblaka15. Colonia - Que Sera16. Jure Brkljača - Pristani na sve

 Izdvojeno     

 Ne propustite