Nives Čanović: Massimo i Nina su moj izbor

images/thumbnails/images/NAR/63595/Nives.jpg
Narodni Radio, - NIves Čanović
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Polako se bliži zadnja srijeda u siječnju, dan koji je Narodni proglasio kao Dan Najbolje Domaće Glazbe. 25. siječnja ćemo čuti i vidjeti deset pjesama iz 2016. koje su ušle u Top 10 prema glasovima slušatelja, ali i doznati koju ste pjesmu odabrali za najbolju u protekloj godini. 

Svojih pet favorita ima i voditeljica Narodnog Nives Čanović. Na vrhu njezine liste je jedan od najboljih vokala današnjice Massimo i njegova izvrsna stvar 'Ostani tu'. Nives kaže da joj ta pjesma ne može dosaditi koliko god puta da je čuje.

I Nives se složila s mnogima da je Nina Badrić savršeno „ubola“ s pjesmom 'Dani i godine'. „Čak bi se usudila reći skoro u rangu s 'Ja za ljubav neću moliti'..“

U tri najbolje pjesme po izboru Nives Čanović ulazi i legendarna kombinacija Olivera i Gibonnija u pjesmi 'Sreća' koja voditeljicu Narodnog odmah podsjeti na koncert u pulskoj Areni.

Top 5 najboljih u 2016. godini po izboru Nives Čanović zauzeli su Petar Grašo (ft. Hana Huljić) sa velikim hitom 'Srce za vodiča' i Jelena Rozga sa singlom 'Pismo glava' koji smo pretpremijerno čuli ekskluzivno na Narodnom potkraj prošle godine.

U izboru za Dan Najbolje Domaće Glazbe je trideset pjesama iz 2016. Glasanje je trajalo do 17.siječnja, a deset najbolje ocijenjenih pjesama bit će uživo izvedene na Narodnom u LIVE show programu 25. siječnja od 10 do 12 sati. Osim na Narodnom radiju, cijeli show možeš gledati i na Narodnoj TV te Facebook stranici Narodnog.

 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite