Nives Čanović: Massimo i Nina su moj izbor

images/thumbnails/images/NAR/63595/Nives.jpg
Narodni Radio, - NIves Čanović
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Polako se bliži zadnja srijeda u siječnju, dan koji je Narodni proglasio kao Dan Najbolje Domaće Glazbe. 25. siječnja ćemo čuti i vidjeti deset pjesama iz 2016. koje su ušle u Top 10 prema glasovima slušatelja, ali i doznati koju ste pjesmu odabrali za najbolju u protekloj godini. 

Svojih pet favorita ima i voditeljica Narodnog Nives Čanović. Na vrhu njezine liste je jedan od najboljih vokala današnjice Massimo i njegova izvrsna stvar 'Ostani tu'. Nives kaže da joj ta pjesma ne može dosaditi koliko god puta da je čuje.

I Nives se složila s mnogima da je Nina Badrić savršeno „ubola“ s pjesmom 'Dani i godine'. „Čak bi se usudila reći skoro u rangu s 'Ja za ljubav neću moliti'..“

U tri najbolje pjesme po izboru Nives Čanović ulazi i legendarna kombinacija Olivera i Gibonnija u pjesmi 'Sreća' koja voditeljicu Narodnog odmah podsjeti na koncert u pulskoj Areni.

Top 5 najboljih u 2016. godini po izboru Nives Čanović zauzeli su Petar Grašo (ft. Hana Huljić) sa velikim hitom 'Srce za vodiča' i Jelena Rozga sa singlom 'Pismo glava' koji smo pretpremijerno čuli ekskluzivno na Narodnom potkraj prošle godine.

U izboru za Dan Najbolje Domaće Glazbe je trideset pjesama iz 2016. Glasanje je trajalo do 17.siječnja, a deset najbolje ocijenjenih pjesama bit će uživo izvedene na Narodnom u LIVE show programu 25. siječnja od 10 do 12 sati. Osim na Narodnom radiju, cijeli show možeš gledati i na Narodnoj TV te Facebook stranici Narodnog.

 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno