Ocijeni pjesme i osvoji Hoverboard za Božić!

images/thumbnails/images/NAR/115711/fotoizvodjaci.jpg
Foto Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Pjesme koje slušamo na Narodnom odabire većina slušatelja. Treba nam i tvoje mišljenje kako bi glazba koju slušaš bila najbolja za tebe. A za to ti treba samo nekoliko minuta… i možeš osvojiti genijalni Hoverboard koji će biti savršen poklon ispod nečijeg okićenog bora!

 

Kako do Hoverboarda?

 

Poslušaj i ocijeni pjesme koje želiš slušati na Narodnom. To ti je ujedno i prijava za nagradnu igru. U jednom trenutku idući tjedan ćemo te u eteru pozvati da se javiš na SMS 60080 s imenom i prezimenom te ključnom riječi 'HOVERBOARD'.

 

Xplorer Hoverboard osvojit će najbrži SMS, ali samo ako si  ispunio glazbeno istraživanje . Sretno!

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite