I drugi put OLIVERovih 70 u Spaladium Areni!

images/thumbnails/images/NAR/115038/Oliver2_Maja_Prgomet.jpg
Foto: Maja Prgomet
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Jedinstveni glas….Okrugla obljetnica. I njegov grad...

Oliver je najavio rođendanski  koncerta Olivera uz  Zagrebačku filharmoniju u Spaladium Areni u petak, 15.12.2017.

Koncert je rasprodan u samo osam sati. Sada je i službeno - dodan je i drugi koncert. Tako ćemo Olivera slušati i 16.12.2017. Karte su u prodaji u sustavu eventim.hr od četvrtka 23. 11. u 9 sati

Slavlje OLIVERovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči rođendana. Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Među svim glazbenicima vlada iznimno uzbuđenje uoči koncerta, a gradski kuloari naveliko bruje o ogromnom interesu Oliverovih sugrađana za ovaj izniman događaj.  

Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima.

Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

Da je Oliver jedan i jedini pokazala je brzina kojom je rasprodana Spaladium arena. Sve karte su planule u roku jednog dana, a vjerujemo da će tako biti i s drugim koncertom. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno