Plavi Orkestar najavljuje dugo očekivanu turneju Everblue

images/thumbnails/images/NAR/116190/Plavi_orkestar-1.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon 36 godina karijere Saša Lošić - Loša skromno komentira da se ne može ufurat da je javna ličnost. Jedan od naših najpoznatijih bendova 'Plavi orkestar' organizira dugo očekivanu turneju Everblue, koju otvara koncertom u Domu sportova 17.02.2018. godine. 

images/thumbnails/images/NAR/116190/Secer_secer.jpg

Foto: Narodni

Tijekom gostovanja u 385 showu kod Nives Čanović i Marka Bratoša, Loša je dobio inspiraciju za "duet" na svom koncertu u Domu sportova. Ideja je ta da nekom od slušatelja pruži priliku da s njim zapjeva omiljenu pjesmu te postane 'Zvijezda za jednu noć' kako bi on taj mali show nazvao. Pretpostavljamo da je ta odluka samo dio euforije, izazvan dinamičnim 385 showom koji je oduševio Lošu.

Saša je u programu podijelio prve ulaznice za koncert, ali i u svom stilu zapjevao te podignuo atmosferu u redakciji Narodnog.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno