Plavi Orkestar najavljuje dugo očekivanu turneju Everblue

images/thumbnails/images/NAR/116190/Plavi_orkestar-1.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon 36 godina karijere Saša Lošić - Loša skromno komentira da se ne može ufurat da je javna ličnost. Jedan od naših najpoznatijih bendova 'Plavi orkestar' organizira dugo očekivanu turneju Everblue, koju otvara koncertom u Domu sportova 17.02.2018. godine. 

images/thumbnails/images/NAR/116190/Secer_secer.jpg

Foto: Narodni

Tijekom gostovanja u 385 showu kod Nives Čanović i Marka Bratoša, Loša je dobio inspiraciju za "duet" na svom koncertu u Domu sportova. Ideja je ta da nekom od slušatelja pruži priliku da s njim zapjeva omiljenu pjesmu te postane 'Zvijezda za jednu noć' kako bi on taj mali show nazvao. Pretpostavljamo da je ta odluka samo dio euforije, izazvan dinamičnim 385 showom koji je oduševio Lošu.

Saša je u programu podijelio prve ulaznice za koncert, ali i u svom stilu zapjevao te podignuo atmosferu u redakciji Narodnog.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite