Pogledajte slatkog malog Jacquesa!

images/thumbnails/images/NAR/105670/jacques_houdek-1.jpg
facebook.com/jacques.houdek
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Obožavamo slike poznatih iz mladosti! Osim što je zanimljivo vidjeti transformaciju, možemo se i dobro nasmijati modnim izričajima 70-ih, 80-ih ( pa i 90-ih). 

Svoju fotografiju iz djetinjstva na Facebooku je objavio i Jacques Houdek: "Pogledajte mene "malog" na pozornici, ovo je presmiješno! Imao sam 12 godina i pjevao "Pretty Woman" u svojoj rodnoj Velikoj Gorici u našem malenom kazalištu".

Na listu iz časopisa vidimo našeg Jacquesa u bijelim trapericama, crnoj košulji i crnom sakou na njegovom prvom pop nastupu u sklopu Đakovačkog festivala.

"Styling smo složili mama i ja. Ovaj ogroman sako posudio mi je stariji brat Tihomir... Križ na tankoj kožnoj uzici tada mi je bio najvažniji modni detalj uz rumene obraščiće i prirodno valovitu kosu". 

Zar nije preslatki? 

Jacques je pozvao i svoje fanove da objave slike iz djetinjstva, a to su već prije napravile zvijezde s Narodnog! Prepoznajete li ove tri malene njuškice?

images/thumbnails/images/NAR/105670/narodni_slika_iz_djetinjstva-1.jpg

Redom: Nives Čanović, Doris Pinčić Rogoznica i Ivana Plehinger. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - Neka ti plove brodovi02. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu03. Klapa Rišpet - Šta mi ljube oćeš kazat 04. Zsa Zsa - Kad budemo sami05. Četiri tenora - Sve je tvoje06. Mia - Sunce, oblak, vjetar07. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura08. Neno Belan - Zvijezda moga sna09. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me10. Domenica - Kad sam s tobom11. Damir Kedžo - Ljubavi moja12. Saša Lozar -Tajno13. Colonia - Que Sera14. Jure Brkljača - Pristani na sve15. Gazde - Ispod ovih oblaka16. Adrijana Baković - Smijem se
 

 Izdvojeno     

 Ne propustite