Pogledajte slatkog malog Jacquesa!

images/thumbnails/images/NAR/105670/jacques_houdek-1.jpg
facebook.com/jacques.houdek
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Obožavamo slike poznatih iz mladosti! Osim što je zanimljivo vidjeti transformaciju, možemo se i dobro nasmijati modnim izričajima 70-ih, 80-ih ( pa i 90-ih). 

Svoju fotografiju iz djetinjstva na Facebooku je objavio i Jacques Houdek: "Pogledajte mene "malog" na pozornici, ovo je presmiješno! Imao sam 12 godina i pjevao "Pretty Woman" u svojoj rodnoj Velikoj Gorici u našem malenom kazalištu".

Na listu iz časopisa vidimo našeg Jacquesa u bijelim trapericama, crnoj košulji i crnom sakou na njegovom prvom pop nastupu u sklopu Đakovačkog festivala.

"Styling smo složili mama i ja. Ovaj ogroman sako posudio mi je stariji brat Tihomir... Križ na tankoj kožnoj uzici tada mi je bio najvažniji modni detalj uz rumene obraščiće i prirodno valovitu kosu". 

Zar nije preslatki? 

Jacques je pozvao i svoje fanove da objave slike iz djetinjstva, a to su već prije napravile zvijezde s Narodnog! Prepoznajete li ove tri malene njuškice?

images/thumbnails/images/NAR/105670/narodni_slika_iz_djetinjstva-1.jpg

Redom: Nives Čanović, Doris Pinčić Rogoznica i Ivana Plehinger. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite