Pogledajte slatkog malog Jacquesa!

images/thumbnails/images/NAR/105670/jacques_houdek-1.jpg
facebook.com/jacques.houdek
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Obožavamo slike poznatih iz mladosti! Osim što je zanimljivo vidjeti transformaciju, možemo se i dobro nasmijati modnim izričajima 70-ih, 80-ih ( pa i 90-ih). 

Svoju fotografiju iz djetinjstva na Facebooku je objavio i Jacques Houdek: "Pogledajte mene "malog" na pozornici, ovo je presmiješno! Imao sam 12 godina i pjevao "Pretty Woman" u svojoj rodnoj Velikoj Gorici u našem malenom kazalištu".

Na listu iz časopisa vidimo našeg Jacquesa u bijelim trapericama, crnoj košulji i crnom sakou na njegovom prvom pop nastupu u sklopu Đakovačkog festivala.

"Styling smo složili mama i ja. Ovaj ogroman sako posudio mi je stariji brat Tihomir... Križ na tankoj kožnoj uzici tada mi je bio najvažniji modni detalj uz rumene obraščiće i prirodno valovitu kosu". 

Zar nije preslatki? 

Jacques je pozvao i svoje fanove da objave slike iz djetinjstva, a to su već prije napravile zvijezde s Narodnog! Prepoznajete li ove tri malene njuškice?

images/thumbnails/images/NAR/105670/narodni_slika_iz_djetinjstva-1.jpg

Redom: Nives Čanović, Doris Pinčić Rogoznica i Ivana Plehinger. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno