Psihomodo Pop obradili "Proplakat će zora" Miše Kovača

images/thumbnails/images/NAR/114871/Psihomodo.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Davor Gobac i ostatak ekipe Psihomodo Popa obradili su ekskluzivno za Narodni Mišu Kovača. Tako je "Proplakat će zora" u dnevnom boravku Narodnog dobila njihov prepoznatljivi pankerski zvuk, koji nas je sve ostavio bez teksta.

"Meni su rekli da bi bilo dobro da za ovu emisiju odsviramo nešto što nitko ne bi očekivao da bi svirali. I onda smo mi posegnuli za kraljem zabavne glazbe Matom Mišom Kovačem.", rekao je Gobac za Narodni Living Room Acoustic.

 

Inače, Psihomodo Pop je uživo na Narodnom odsvirao i vlastite stare hitove "Ona ludo pati", "Frida" te posljednji singl "Sve će biti u redu". Osim ove obrade, slušatelji Narodnog dobili su još jednu ekskluzivu: dečki će 2. lipnja iduće godine proslaviti 35 godina karijere velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati, a upravo je Narodni podijelio prve dvije ulaznice koje u prodaju kreću idućeg tjedna.

 

"Dođite na Šalatu, svi koji volite rock 'n' roll ili tak' nekaj. To je jako bitno, mislim da je to bitnije u ova vremena, nego ikad prije."

 

Narodni Living Room Acoustic emisija je koju svakog drugog četvrtka možeš slušati na Narodnom, gledati na Facebooku, a uskoro i na Narodnoj TV od 18:15.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno