Rundek premijerno predstavio Barbaru

images/thumbnails/images/NAR/120347/Rundek.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nekadašnji član Haustora, solo glazbenik, diplomirani kazališni režiser i svestrani umjetnik Darko Rundek bio je danas gost u Pravom danu kod Tatjane Jurić. Predstavio nam je svoj novi singl "Barbara". To je tek drugo žensko ime koje je opjevao u svojem bogatom glazbenom opusu.

Legendarna "Ena je izašla davne 1985., a evo danas i "Barbare" - prekrasne balade koja je "nastala tako što je počela padati kiša, mi smo se povukli u neku prostoriju i počeli svirati..."

Za Valentinovo su nam Rundek i ekipa pokloniti spot. Uživajte

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno