Saša Lozar stiže u Living room

images/thumbnails/images/NAR/112701/narodni_living_room_acoustic_najava.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Sašu Lozara nije teško voljeti. Duhovit, pristupačan, spreman zapjevati u svakom trenutku. 

Pravi trenutak je četvrtak 12.listopada u 18:15  sati kada stiže u Living room acoustic. Imaš priliku čuti  kako fenomenalno zvuči uživo i to u akustičnoj verziji.

Obećao je da će nam otpjevati Nemoćan pred njom koja je zapravo označila novu fazu u njegovoj karijeri, ali i  hit Tajno s kojim u zadnje vrijeme osvaja slušatelje.

Osim toga, priprema nam iznenađenja, pjesme koje onako na prvu ne bi pospojili sa Sašom. Nema druge nego upaliti Narodni u četvrtak u 18:15.

Zsa Zsa je bila gošća prvog  Living room acoustic pa poslušaj ako si propustio.....

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite