Sve će biti u redu

images/thumbnails/images/NAR/114650/PSIHOMODO-NAJAVA-BANNER.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Davor Gobac i njegov Psihomodo pop gostuju u četvrtak 09.11. u 18:15  u Narodni Living Room Acoustic. Ekipa koja provjereno dobro svira, ekipa koja provjereno dobro pjeva, ekipa koja ima provjereno dobre stvari,  zagrabit će po svom obilnom repertoaru i izabrati tri stvari koje ćemo čuti u sasvim novom aranžmanu.

Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović već su ih nagovorili na vježbanje pjesme koju nikad, ali nikad ne bi zamislili da ćete je čuti u verziji Psihomodo popa.

Upravo to je ono što razlikuje Living Room Acoustic od drugih koncerata. Baci oko na jedan od dosadašnjih covera. Da  ti je netko rekao da će Saša Lozar zapjevati Hladno pivo, bi li mu povjerovao?

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Parni Valjak - Vrijeme02. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu03. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom04. Boris Novković - Čista ljubav05. Marko Kutlić - Srce se spasilo06. Danijela Martinović - Telefon07. Indira - Dođi08. Pravila Igre - Muška suza09. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan10. Domenica - Vidi se iz aviona11. Luka Nižetić - Voli me kao kiša12. Neno Belan - Zvijezda moga sna13. Zsa Zsa - Kad budemo sami14. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme15. Mia - Kiša16. Massimo - Neka ti plove brodovi

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite