Sve će biti u redu

images/thumbnails/images/NAR/114650/PSIHOMODO-NAJAVA-BANNER.jpg
Foto: Narodni
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Davor Gobac i njegov Psihomodo pop gostuju u četvrtak 09.11. u 18:15  u Narodni Living Room Acoustic. Ekipa koja provjereno dobro svira, ekipa koja provjereno dobro pjeva, ekipa koja ima provjereno dobre stvari,  zagrabit će po svom obilnom repertoaru i izabrati tri stvari koje ćemo čuti u sasvim novom aranžmanu.

Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović već su ih nagovorili na vježbanje pjesme koju nikad, ali nikad ne bi zamislili da ćete je čuti u verziji Psihomodo popa.

Upravo to je ono što razlikuje Living Room Acoustic od drugih koncerata. Baci oko na jedan od dosadašnjih covera. Da  ti je netko rekao da će Saša Lozar zapjevati Hladno pivo, bi li mu povjerovao?

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno