Sve ću preživit

images/thumbnails/images/NAR/118697/Tedi_Spalato_2.jpg
Foto: PR Tedi Spalato
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Gibonni ju je napisao, Tedi Spalato otpjevao... Upravo po toj magičnoj pjesmi "Sve ću preživit" nazvan je koncert na kojem nastupaju i jedan i drugi. 04. veljače u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski - Gala koncert Lige protiv raka.

“Rado sam se odazvao koncertu  jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti.” – izjavio jeTedi Spalato.

 

Za pomoć oboljelima od raka zapjevat će Zlatan Stipišić Gibonni, a očekuje nas i gošća iznenađenja koja će na najljepši mogući način upotpuniti ovu humanitarnu priču.

 

Humanitarnim koncertom Sve ću preživit, Hrvatska liga protiv raka ujedno obilježava 51. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite