Tko je tvoj favorit? (2. dio)

images/thumbnails/images/NAR/62615/dndg3.jpg
Foto: Narodni Radio, - Dan najbolje domaće glazbe (2. dio)
Sanja Mataja Raos
Autor: 

Sanja Mataja Raos

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Narodni radio proglasio je zadnju srijedu u siječnju kao "Dan Najbolje Domaće Glazbe". Svake godine slušatelji biraju Top 10 pjesama godine, a na kraju i najbolju od najboljih. Trideset pjesama iz 2016. koje su su užem izboru za najbolju pjesmu Narodnog, možeš ocijeniti na Facebook stranici Narodnog radija ili upravo ovdje. Svakog dana predstavljamo po pet pjesama koje se nalaze u užem izboru i kojima možeš dati svoj glas. Jučer smo krenuli pa evo danas nastavka:  

6. Crvena Jabuka - Dolly Bell

'Dolly Bell', nova je pjesma grupe Crvena jabuka s njihovoga zadnjeg dvostrukog albuma '2016.' Balada kojom publiku nagovaraju na romantiku i sanjarenje uz voljenu osobu. Spot nudi ljubavnu priču mladog para, ali i zanimljiv obrat...

7. Gibonni - Onako, od oka

Pjesma ‘Onako, od oka’ s albuma Familija koji je Gibonni snimio s Oliverom Dragojevićem. "...ma što je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja je želja bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobjeđuje“, komentirao je Gibo.U spotu glume Doris Pinčić Rogoznica, Slavko Sobin i Andrea Mladinić 

8. Klapa Rišpet - Reći ćeš mi fala

‘Reći ćeš mi fala’ - pjesma s istoimenog, drugog po redu, albuma klape Rišpet. Uz neizostavne motive juga, bure, mora, soli i sunca, donosi i puno duše, puno srca i puno iskrenih emocija.

9. O.S.D.S. - Sami protiv svijeta

"Sami protiv svijeta" prva je pjesma O.S.D.S.-a, benda koji smo godinama znali kao tamburaše. O pjesmi „Sami protiv svijeta“ frontmen Dominik kaže: "Ta je pjesma proizvod brojnih neprospavanih noći punih zajedničkog truda, kreativnosti i energije. Ovu smo pjesmu sami osmislili te ona istinski predstavlja sve u što O.S.D.S. vjeruje i što O.S.D.S. jest."

10. Petar Grašo - Ne znan za se

'Ne znan za se' je singl, jednog od naših najizvođenijih glazbenika Petra Graše, ujedno i naslovna pjesma RTL-ove serije 'Prava žena'.  S pravom ga zovemo hitom jer je jesenas poharao sve audio i video medije..." ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da će to publika znati prepoznati', rekao je o ovoj pjesmi Petar Grašo. Dodajemo, da je publika sve to već prepoznala jer evo, uvrštena je u izbor najbolje od najboljih na Narodnom radiju.

Glasovanje traje do 17.siječnja, a deset najbolje ocijenjenih pjesama bit će uživo izvedene na Narodnom u live show programu 25. siječnja.

 

Osim što ćeš nam otkriti tko su tvoji favoriti iz 2016-te, glasovanjem dobivaš mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri i osvojiti tri nagradna vikend putovanja po izboru – Select Box.

 

Desetoro sretnika imat će priliku osvojiti i dvije ulaznice za live show 25. siječnja na Dan Najbolje Domaće Glazbe.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite