Tko je u kategoriji "Najbolji ljudi"

images/thumbnails/images/NAR/117779/VANNA-Najbolji-ljudi.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon odlične pjesme sa Zsa Zsom koja nam je još na repeatu, Vanna ima novu stvar "Najbolji ljudi". Premijera pjesme bila je na Narodnom, a Vanna je prezentira kao uranjeni poklon slušateljima za nadolazeće blagdane.

"Glazba I tekst su moji, a nadam se da je tema univerzalna. Drago mi je da ne moram ništa objašnjavati, ljudi će si ju interpretirati kako im paše. Pjesma je, kako bi mi žargonski rekli 'zakopana' mislim na aranžman I produkciju koju su radili Ante Gelo I Goran Kovačić, I eto jedan dio mene za vas s ljubavlju nudim" veselo je komentirala Vanna kroz razgovor s Nives Ivanišević.

Pjesma je već dugo spremna, a Vanna s njom ide na 65. Zagrebački festival koji se održava 27. siječnja 2018 godine.

Spot za pjesmu zanimljiv je jer je sniman u jednom kadru I kako Vanna kaže, na neku ludu foru prati smisao pjesme...

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite