Tko je u kategoriji "Najbolji ljudi"

images/thumbnails/images/NAR/117779/VANNA-Najbolji-ljudi.jpg
Foto: Facebook
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon odlične pjesme sa Zsa Zsom koja nam je još na repeatu, Vanna ima novu stvar "Najbolji ljudi". Premijera pjesme bila je na Narodnom, a Vanna je prezentira kao uranjeni poklon slušateljima za nadolazeće blagdane.

"Glazba I tekst su moji, a nadam se da je tema univerzalna. Drago mi je da ne moram ništa objašnjavati, ljudi će si ju interpretirati kako im paše. Pjesma je, kako bi mi žargonski rekli 'zakopana' mislim na aranžman I produkciju koju su radili Ante Gelo I Goran Kovačić, I eto jedan dio mene za vas s ljubavlju nudim" veselo je komentirala Vanna kroz razgovor s Nives Ivanišević.

Pjesma je već dugo spremna, a Vanna s njom ide na 65. Zagrebački festival koji se održava 27. siječnja 2018 godine.

Spot za pjesmu zanimljiv je jer je sniman u jednom kadru I kako Vanna kaže, na neku ludu foru prati smisao pjesme...

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno