Tomislav Bralić i klapa Intrade: Dvanaestu godinu zaredom u Zagrebu!

images/thumbnails/images/NAR/114602/intrade_5.jpg
Foto: Scardona
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tomislav i klapa su se i ove godine odvažili napraviti veliki prosinački koncert u Zagrebu i time postali jedan od rijetkih izvođača koji iz godine u godinu uspjevaju privući publiku u istom gradu.

Tomislav Bralić i klapa Intrade polako zatvaraju 2017. godinu tradicionalnim koncertom u Zagrebu, koji će se održati 8.12. u Ciboni (KC 'Dražen Petrović').

images/thumbnails/images/NAR/114602/Intrade_Cibona-11.jpg

Foto: Scardona
 

- Evo nas brzo u Zagrebu, vjerovali ili ne, ovo je 12. put zaredom. Radujem se zajedno sa klapom što je to još jedan u nizu naših koncerata, naših susreta sa prijateljima, a to je naša publika. Ove godine nam u goste dolazi Meri Cetinić i već sada zamišljam kako će Cibona pivati 'Konobu', 'Zemlju dide mog' i sve najlipše pisme klape Intrade. Pozivam sve i nadam se da ćemo se svi stisnuti i zajedno zapivati - rekao je veselo Tomislav Bralić.

 

Ovo će im biti 12. godina zaredom da se u prosincu, mjesecu ljubavi, druže sa svojim fanovima u glavnom gradu. Da se uistinu radi o tradiciji govore i podaci da se za ovaj koncert odmah iza ljeta raspituju domaći kao i brojni fanovi ove klape iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Češke, Austrije, Njemačke i Poljske.

Slušaj Narodni, imat ćemo karte za tebe.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Parni Valjak - Vrijeme02. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu03. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom04. Boris Novković - Čista ljubav05. Marko Kutlić - Srce se spasilo06. Danijela Martinović - Telefon07. Indira - Dođi08. Pravila Igre - Muška suza09. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan10. Domenica - Vidi se iz aviona11. Luka Nižetić - Voli me kao kiša12. Neno Belan - Zvijezda moga sna13. Zsa Zsa - Kad budemo sami14. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme15. Mia - Kiša16. Massimo - Neka ti plove brodovi

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite