22. 02. 2017.

Proslavili smo Dan radija uz Tonija!

images/thumbnails/images/NAR/64991/DSC_0352.jpg
Narodni Radio, - Tatjana, Toni i Ivana
Narodni Radio
Autor: 

Narodni Radio

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prvi put onako, baš onako pošteno proslavili smo Svjetski dan radija - koncertom Tonija Cetinskog na Narodnom radiju!

"Kad čujem sebe na radiju, onda promijenim stanicu. Radio je najveća sila, svugdje ga slušaš, a televiziju onda kad si doma, kad imaš vremena."

DSC_0323.jpg

Narodni Radio, - Toni, Svjetski dan radija

Toni je u jednosatnom live nastupu izveo svoje hitove: Krik, Kad bi dao Bog, Čovjek od leda, Zbog nje, Kriv, Zar malo to je, Mjesečar, Zbogom odlazim, Umirem sto puta dnevno i Blago onom tko te ima. 

"Ovo je novi-stari zvuk od albuma Budi uz mene, zapravo želimo zvučati jednako na albumu i uživo.

Ići ćemo u manje sredine, između ostalih u Čakovec, Đurđevac, Sisak, Karlovac, Biograd na moru, Vinkovce, Viroviticu, Požega, Gospić, Vukovar itd. Bit će tu i većih sredina naravno – Rijeka, Pula, Split… Ima još nekih iznenađenja, ali bit će jako dobro", rekao je Toni.

DSC_0340.jpg

Narodni Radio, - Toni Cetinski

U pauzama između pjesama našoj Tatjani Toni je odgovarao na pitanja iz Leksikona Narodnog radija, pa je tako otkrio da je kad je bio mali želio biti skijaš, da je supermoć koju bi volio imati – supermoć Narodnog radija, da uvijek između zime i ljeta bira ljeto, da se radije s prijateljima provodi kod sebe doma, kad bi morao birati između najpametnije i najsmješnije osobe, bio bi najsmješnija.

DSC_0307.jpg

Narodni Radio, - Toni i Tatjana u sklekovima

Gdje si za Valentinovo?

"Nakon dugi niz godina odlučio sam pauzirat s nastupima na Valentinovo i posvetiti se svojem Valentinovu."

Da trebaš ženi otpjevati jednu jedinu pjesmu, koja bi to bila?

"Ja bi jednu prekrojio, umjesto Ostala si uvijek ista, ja bi joj zaželio Ostani uvijek ista. Ona je zadužena da se ujutro na vrijeme probudim, razgibam itd…"

Kako reagiraš na pohvale? 

"Lijepo je čuti kad netko misli lijepo o tebi, ali nema veze tko je najbolji pjevač, tko najbolje pjeva, tko najbolje izgleda, ali bitno je ostati čovjek, ostati na zemlji s dvije noge, a kad nastupaš možeš biti negdje između neba i zemlje – to se tolerira, dok nastupaš."

A kritika?

"Nisam đon obraz, pazim na to da ne iznevjerim svoju publiku, pogotovo nakon 25 godina, ali ne možeš se svidjeti svakome, ne postoji osoba koja se sviđa svakome."

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Toni Cetinski - Laku noć02. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi03. Saša Lozar - Tebi04. Severina - Kao05. Hari Rončević - Uzalud je sve06. Jacques Houdek - Kad nekoga voliš07. Pravila Igre - Zagrli me08. Kameny feat. Iva Ćurić - Boje09. O.S.D.S. - Sad i zauvijek10. Massimo - 1000 ljudi11. Goran Karan - Dobro ti jutro ljubavi12. Daria Hodnik - Kad jednom se spoje13. Sandi - Oči u oči14. Petar Grašo - Ne znan za se 15. Lovre Lučin - Samo da znaš16. Jelena Rozga - Pismo glava

 Izdvojeno     

 Ne propustite