Toni seli iz Zagreba

images/thumbnails/images/NAR/104945/novi_toni.jpg
Toni Cetinski
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Toni Cetinski nakon 25 godina koje je proveo u Zagrebu, odlučio se vratiti u rodnu Istru. Vijest je objavio na svom Facebook profilu u srijedu popodne. 

Dragi Zagrebe grade !

Dao sam ti koliko sam mogao i znao ali došlo je vrijeme da se nakon 25 lijepih godina ipak rastajemo. 

Ne nisam se razočarao ali mislim da sam puno previše i izdržao biti tijelom i glavom tu a srcem i dušom u svojoj rodnoj Istri. Ti nećeš puno izgubiti ali ja ću jako puno dobiti povratkom doma. Da, iden ća, iden doma. 

Zahvaljujem se svima koji su se trudili da se osjećam kao da sam doma ali nikada to nije niti bi moglo biti potpuno tako. 

Fali mi puno toga Zagrebe što mi ti nažalost ne možeš dati ali nešto mi je ipak najvažnije a to je MIR i osjećaj pripadnosti. 

Možda mi ni u Istri neće uvijek biti baš idealno ali ću barem biti doma i bliže svojima. Ne mogu više sebe lagati i stvarno mi kad pređem Učku srce jače i brže tuče. 

Kako god bilo Zagrebe hvala ti. Rado ću i dalje dolaziti u Zagreb ali samo kao gost jer moje srce pripada gdje i moji nono Vide i nona Marija počivaju u miru. 

U Istri.

Tu san se rodija, tu ću i krepati. Eto malo nešto i za hejtere

https://youtu.be/1PGjD8GQPKc

Ps. ....nisam vjerovao da bi mi mogle zadrhtati ruke i glas a kamoli da će mi suza krenuti ali DA i to mi se evo upravo dešava. 

Hvala svima. I ovima i onima isto kao i mojima !

Ljubim vas.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite