Više od 20 tisuća Grašinih fanova blokiralo Rovinj

images/thumbnails/images/NAR/109947/Petar_Graso_Rovinjska_noc__1_-1.jpg
TZ Rovinj - Dalibor Talajić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.U trenutku kada grad Rovinj bilježi najnoviji rekord – prvi u Hrvatskoj prelazi brojku od 3 milijuna ostvarenih noćenja, jedan od najboljih glazbenika u regiji, Petar Grašo, svojim je nastupom privukao više od 20 tisuća ljudi i blokirao grad, te priredio nezaboravnu zabavu u sklopu Rovinjske noći.

 

"Čaroban je ovaj grad uistinu, a ta kemija, taj divan odnos koji smo imali mi sa svim tim divnim ljudima koji su pristigli u Rovinj, stvarno je neopisiv. Mislim da smo uistinu napravili odličnu feštu, i Rovinjskoj noći, poznatoj kao oproštaj od ljeta, iako se nadam da će ljeto ipak još potrajati -  priredili zabavu za pamćenje", rekao je Grašo nakon koncerta.

Grašo je publiku zamolio da svi upale mobitele kako bi ih snimio, te jednog dana snimke mogao pokazivati svojoj djeci, a rezultat su čarobne fotografije. 

images/thumbnails/images/NAR/109947/Petar_Graso_Rovinjska_noc__3_.jpg

TZ Rovinj - Dalibor Talajić

Svi Grašini ljetni koncerti, koji su ove godine brojili rekordu posjećenost, samo su uvod u koncert karijere koji Petar Grašo i Narodni pripremaju u Areni Zagreb 25.studenog, kada ćemo zajedno proslaviti 20 godina karijere i emitiranja.

images/thumbnails/images/NAR/109947/Petar_Graso_Rovinjska_noc__4_.jpg

TZ Rovinj - Dalibor Talajić

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Gibonni - Nisi više moja bol02. Franka - S tobom03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. KEDZO - Vojnik Ljubavi06. Marko Tolja - Tisina07. Vanna - Najbolji ljudi08. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja09. Marko Kutlić – Usne tvoje10. Antonela Doko - O čemu pričamo11. Vjeko - Sretan kraj12. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć13. Marin Jurić-Čivro - Vjetar14. Detour - Bez Tebe15. Domenica - Vidi se iz aviona16. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri

 

 Izdvojeno