Vojnik ljubavi

images/thumbnails/images/NAR/118700/Kedzo.jpg
Foto: Luka Sepčić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.„Pjesma govori o trenutku kad nađeš osobu koja je ona prava. I nakon što te život pošteno izgazi, to još više cijeniš. Mislim da mi je ovaj pjesma došla nekako u pravom trenutku. Također, mislim da su spot i pjesma savršeno usklađeni.“ rekao je Kedžo za svoju novu stvar Vojnik ljubavi s kojom  na velika vrata ulazi u 2018.

 

Najbolji je to početak godine za glazbenika koji je prošle godine nanizao puno glazbenih uspjeha. Pjesma je nastala u suradnji s autorom Mirom Buljanom koji je zadužen za glazbu, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan. Spot koji opisuje  vječnu ljubavnu priču prepunu odricanja nastao je pod redateljskom palicom Luke Sepčića. Glavnu ulogu u spotu, osim Damira, ima i prelijepa Ena Kiralj.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno