Vojnik ljubavi

images/thumbnails/images/NAR/118700/Kedzo.jpg
Foto: Luka Sepčić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.„Pjesma govori o trenutku kad nađeš osobu koja je ona prava. I nakon što te život pošteno izgazi, to još više cijeniš. Mislim da mi je ovaj pjesma došla nekako u pravom trenutku. Također, mislim da su spot i pjesma savršeno usklađeni.“ rekao je Kedžo za svoju novu stvar Vojnik ljubavi s kojom  na velika vrata ulazi u 2018.

 

Najbolji je to početak godine za glazbenika koji je prošle godine nanizao puno glazbenih uspjeha. Pjesma je nastala u suradnji s autorom Mirom Buljanom koji je zadužen za glazbu, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan. Spot koji opisuje  vječnu ljubavnu priču prepunu odricanja nastao je pod redateljskom palicom Luke Sepčića. Glavnu ulogu u spotu, osim Damira, ima i prelijepa Ena Kiralj.

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite