Zorica Kondža: Meni je još malo friško za kupanje

images/thumbnails/images/NAR/104950/zorica_kondza.jpg
Hrvoje Kečkeš, Zorica Kondža i Doris Pinčić
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Naša glazbena diva koje je na sceni nešto manje od 40 godina - Zorica Kondža došla nam je na Narodni najaviti zajednički koncert s Klapom Cambi Split na zagrebačkoj Šalati 14.lipnja.

"Došlo je vrime kad su klape postale popularne i baš mi je drago, prvi put na Šalati, a spontano smo počeli zajedno pivat na Gripama", rekla je Zorica o koncertu s Klapom Cambi.

Jedna od naših najtrofejnijih pjevačica priznala je kako za sve trofeje nema mjesta: "Makli smo knjige i stavili nagrade u staklo, ali na žalost imamo ih i u podrumima, svaka mi je draga, ali morali smo neke sa strane stavit".

Osvrnula se i vrijeme svojih početaka i početke mnogih talentiranih legendi koje su došle iz iste sredine kao i Zorica: "Normalno da ću reć da mi je prije sve bilo drugačije i lipše… mislila sam da je to tako samo stariji misle, ali sad kad vidim sinove, znaju mi reć: znaš da je nama žao što nismo živjeli tih 80-tih. Najprije nije bilo mobitela, pa kad se dogovoriš, dogovoriš se u 8 uri kod sv. Frane i on dođe i to ti je to. Ako zakasni, uvik je bio red čekaš 10 minuta, i onda uzmeš cviće, zgaziš ga nogom o pod i ideš ća", prisjetila se Zorica u Jutarnjem klubu Narodnog radija kod Doris i Hrvoja

Danas, za nove mlade glazbene nade kaže da treba izdržat konkurenciju i novi način života: "I mi smo dobili onu američku Time is money, ne trebamo baš sve preuzimat, lipše je ostat onako malo fjakast…"

Dok neki jedva čekaju prve dane godišnjih odmora, Zorica je priznala kako njeno vrijeme za kupanje još nije došlo: "Za mene je još malo friško, dica su se već kupala, ja ću čekat ono 26, 27… meni je isprid kuće more, ali nema šanse".

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite