Aki: Još uvijek mi se dogodi da zaboravim riječi pjesme

images/thumbnails/images/NAR/66272/IMG-20170227-WA0000.jpg
Narodni Radio, - Doris i Aki
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Prošli petak u zadarskom Arsenalu, ovu subotu u varaždinskoj Areni! Parni valjak održat će treći u nizu koncerata domaće turneje 2u1.

"To je priča 2u1 – akustika, elektrika, priča koja je krenula iz pulske Arene, uskoro izlaze DVD-i iz Pule i Zagreba, sa koncerata, a tu priču zaslužuje vidjeti i ostatak Hrvatske. To je divna priča gdje kad krene koncert zaplovite s Parnim valjkom, i nakon 3 sata ne skužite da to tako brzo prođe, a prođeš kroz cijeli život Parnog valjka i kroz svoj život, rekao je Aki Doris Pinčić na Narodnom radiju o varaždinskom koncertu. 

U 40 i nešto godina, je li se ikad dogodilo da vam je dosta, da kažete gotovo je?

"Mislim da takvih trenutaka nije bilo, samo onaj trenutak kad smo stali malo 2005. i mislim da je to bila jedna pametna odluka, jednostavno došli smo do vrhunca i neke stvari nas nisu mogle pratit, ostavili smo period da se sve slegne i kad smo se ponovno skupili nije bila ideja da napravimo ponovno turneju zbog nostalgije i da uzmemo novac, nego da prvo izdamo novu pjesmu i vidimo ima li Valjak još uvijek interesa kod publike i „Nakon svih godina“ je nakon tjedan dana bila na svim top listama i to je bio jedini razlog da se vratimo publici i onome što najviše volimo na svijetu a to je glazba."

parni_valjak.jpg

Promo Parni Valjak, - promo Parni valjak

Dogodi li vam se ikad da zaboravite tekst?

"Može mi nestati teksta ali zato imam publiku koja sve tekstove zna. dogodi se, ja, ne bend, on je najbolji na svijetu, meni je dovoljno a mi nešto otfura pažnju i to je prirodno. To se zna događat, a ne volim blesimetar, onaj kran, jer on još više odvuče pažnju. Svi uglavnom imaju te monitore, ali to je samo podsjetnik", rekao je Aki. 

Još uvijek puno puno pozitivnih komentara, lijepih uspomena fanove. Jel možeš ostati hdalan na njih? 

"To je ono što te hrani i daje ti razlog da razmišljaš da imaš ogromnu odgovornost prema publici jer netko se uz naše pjesme  vjenčao, netko rastao, netko upoznao prvu ljubav. Mi se trudimo da ovo povjerenje ne izgubimo."

Ulaznice za varaždinski koncert Parnog valjka možeš nabaviti po cijeni od 100 i 120 kuna.

 

 

 Izdvojeno