‘Zmaj‘ na Narodnom

images/thumbnails/images/NAR/67016/20170310_145633.jpg
Narodni Radio, - Nenad, Gina, Nives i Marko
Ines Barbir
Autor: 

Ines Barbir

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ekipa Poslijepodnevnog showa na Narodnom, Nives i Marko, ugostili su danas grupu Detour. Simpatična Gina Victoria, koja je inače voditeljica na Narodnom, u pratnji kolege Nenada Borgudana predstavila je novu pjesmu 'Zmaj'. 

'Zmaj je pjesma prvi put izdana na drugom Detourovom albumu 'TV' i jedna je od pjesama koja se nalazi na obljetničkom albumu '10'. Na istom albumu je predstavljeno deset ranije izdanih pjesama iz Detourevog opusa. Zmaj je ljubavna pjesma izraženog middle tempa u odnosu na originalnu verziju, obogaćena brass sekcijom'.

Detour je ove godine osvojio čak četiri nominacije za Porin, njihov album '10' je u kategoriji za 'Album godine' i 'Najbolji album pop glazbe', a pjesma 'Zaljubila sam se' nominirana je za 'Pjesmu godine', zahvaljujući njoj su i u kategoriji 'Najbolje izvedbe grupe s vokalom'. Grupa je dobila i nominaciju za Večenjakovu ružu

'Sva priznanja nam jako puno znače jer su potvrda za dosadašnji rad i uloženi trud, daju nam vjetar u leđa. Naravno, ono što nam je ipak najveći poticaj je upravo naša publika, koja nas inspirira iz dana u dan' ponosono je komentirala Gina Victoria. 

20170310_150504-3.jpg

Narodni Radio, - Gina i Nenad

 

 Izdvojeno