Eni & Vjeko: Mi smo zaljubljeni

images/thumbnails/images/NAR/69057/eni_i_vjeko-2.jpg
Facebook Eni Jurišić, - Eni i Vjeko
Ines Barbir
Autor: 

Ines Barbir

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Eni Jurišić i Vjeko Ključarić, danas su posjetili Nives na Narodnom. Mlade glazbenike smo imali priliku upoznati u showu The Voice, na kojem se rodila i ljubav, koja ih je spojila u daljnjoj glazbenoj suradnji. Mladi par nedavno je snimio prvi duet 'Prije nego nestane', za koji kažu da je pjesma o zaljubljenima, pa i njima samima. Potvrdili su nam otvoreno i onu dobru staru 'Sve je lakše u paru'.

„Pjesma je vesela, razigrana, baš proljetna. Bruno Kovačić i Miroslav Lesić su nam ponudili suradnju, koju smo prihvatili i Bruno je napisao tekst i glazbu. Pjesma je napisana za duet, i moramo reći da smo se jako dobro snašli i da nam lijepo stoji“, rekao je Vjeko na Narodnom. 

20170407_133603.jpg

Narodni Radio, - Eni, Vjeko i Nives

Eni i Vjeko su nedavno snimili spot za pjesmu, a dojmovi su samo pozitivni, kao i cijela ova ljubavna priča, pa i sama pjesma.

„Spot nam se jako svidio, nekako smo zamišljali da uz tu pjesmu mora biti ta neka pozitiva, veselje, šarenilo, ljubav… Sve smo to htjeli dočarati, a zahvaljujući Goranu Debogoviću smo sve to i uspjeli. Stvarno smo zadovoljni sa spotom, posebno zbog svih tih detalja, i što to zapravo sve predstavlja i pokazuje“ komentirala je Eni.

 

 

 Izdvojeno