Hari Rončević na Narodnom

images/thumbnails/images/NAR/71799/IMG-20170519-WA0000.jpg
Narodni, - Hari Rončević na Narodnom
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Hari Rončević došao je u Jutarnji klub najaviti svoj zagrebački koncert 23. svibnja i na najbolji nam mogući način dočarao kako će to izgledati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinki - live svirkom.

Hari je ispunio i naš Narodni leksikon, pa nam je tako otkrio da kao mali nije imao nikakvih posebnih želja, niti ambicija postati pjevač, da mu je hobi nekad bio nogomet, ali da se s godinama morao prebaciti na tenis, koji mu je sad cool.

Saznali smo i da ne bio volio imati nikakvu supermoć, jer kako kaže, to je velika odgovornost, nikada ne bi mogao svima ugoditi, pa bolje da ju niti nema.

Da se mora odreći mobitela ili auta, to bi prije bio mobitel: "Ja bi se zauvijek mogao odreći mobitela, mogu bez njega, ali bez auta ne bi mogao u ovom poslu, jedino da imam privatni helikopter", rekao je Hari na Narodnom.

Hari_i_Hrvoje.jpg

Narodni, - Hari Rončević i Hrvoje Kečkeš

Hari će u Lisinskom nastupiti po treći put, i tim koncertom pokušati objediniti prva dva. Tako je prvi dio koncerta zamišljen kao električni dio s gudačkim kvartetom, a drugio dio kao akustični koncert. Cijene ulaznica za Harijev koncert u Lisinskom kreću se od 80 do 120 kuna. 

 

 Izdvojeno