Jacques: Vidjet ćemo hoće li moj Eurosong biti top ili flop

images/thumbnails/images/NAR/66623/IMG-20170303-WA0000.jpg
Narodni Radio, - Doris i Jacques
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dogodilo se i to! Na Narodnom radiju pjesma na stranom jeziku! Ali s dobrim razlogom. Došao nam je Jacques predstaviti svoju pjesmu za Eurosong.

Jacques će nas u svibnju u Kijevu predstaviti s pjesmom 'My Friend', englesko-talijanskom pjesmom za koju kaže da je pjesma njegovog života.

"Vidjet ćemo u svibnju koliko ćemo slaviti, ali ja vjerujem da život piše neke svoje romane, i da Bog ima svoje razloge. Sve više je ljudi koji shvaćaju i nadam se da će sa taj trend nastaviti. Eurosong je lijepa manifestacija na kojoj svi dobro i lijepo pjevaju, da ne kažem koliki se novac ulaže u nastupe, pirotehnike i ostala čuda. Vidjet ćemo hoće li to biti top ili flop, ali nadam se da će biti top", rekao je Jaqcues kod Doris Pinčić na Narodnom radiju. 

Inače, Jacques ja na Eurosong pokušao otići već šest puta, tek je ove godine uspio: "Lijepo se sjetiti svih pokušaja, ja sam prvih pet Dora vrlo sebično iskoristio za promociju sebe, bio sam mlad i neiskusan, nisam imao iskustva. To je bila promocija svake pjesme, dobro sam se ispromovirao, a jedini puta kad sam mislio da trebam otići je sa 'Stotinama godina', nisam otišao na Eurosong, ali ta pjesma se tako lijepo izrealizirala pa mi nije žao", rekao je Jacques. 

 

 Izdvojeno