Massimo čitao vijesti u eteru Narodnog!

images/thumbnails/images/NAR/64523/DSC_0096.jpg
Josip Krivačić/narodni Radio, - Massimo na Narodnom radiju
Dora Srdar
Autor: 

Dora Srdar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kako zvuči kad čita vijesti i reklame na Narodnom radiju i što misli o tome kad ga ljudi imitiraju, Massimo je u srijedu popodne otkrio Nives u našem eteru. 

"Postoje kompozitori koji mi pošalju pjesmu, vjeruju jako u nju i misle da će mi se približiti ukoliko me imitiraju, kao da ja shvatim kako bi to bilo da je ja otpjevam. Zna bizarno zazvučati, ali bude i tragikomično. Neka imitiraju.", rekao je Massimo na vječnu temu imitiranja njegovog načina interpretacije pjesama. 

Massimo se prisjetio i '90-ih godina kad je radio na radiju, čitajući reklame. Nives je posebno za ovu prigodu pronašla njegovu staru reklamu, na koju je on dodao: "Ja sam bio netko tko je potekao slušajući Radio Luxemburg, malo afektiranja... Čak su mi neki etablirani spikeri prilazili i govorili "Što ti radiš od reklama, zašto dramaturgija?!"". Upravo zato, gostovanje se pokazalo kao odlična prilika da mu Nives da jedan zadatak... Pročitati vijesti uživo u eteru Narodnog radija. 

Kako je sve to zvučalo, možeš poslušati ovdje: 

Narodni radio usput je od Massima dobio i jednu ekskluzivu: sprema se koncert na zagrebačkoj Šalati u rujnu ove godine! Inače, Massima uživo možeš slušati 11. veljače zajedno s Ninom Badrić u Osijeku, a 14. veljače u zagrebačkoj Laubi nastavlja s tradicijom valentinovskih koncerata.

 

 Izdvojeno