Oliver: Dogodit će se krasna glazba

images/thumbnails/images/NAR/66549/OLIVER_ZA_USPRAVNE_FOTKA.jpg
, - Oliver Dragojević
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Uoči velikog slavljeničkog koncerta koji sprema za 11.ožujka u Areni Zagreb, popričali smo s Oliverom u City Centeru one East nakon druženja s fanovima.

Otkrio nam je da očekuje da se dogodi jedna krasna glazba te večeri: "To su neke stvari u životu koje priželjkuješ da se dogode, pa se vrlo teško organiziraju, ali ovaj put to je stvarno dovedeno do kraja i veselim se tom koncertu jer nas ima puno. Jako puno ljudi je vezano uz taj koncert - Zagrebačka filharmonija, zbor Izvor, puno glazbenih gostiju, tako da, dogodit će se jedna krasna glazba te večeri", rekao je Oliver.

Oliver će na sceni proslaviti 50 godina karijere, iza sebe ima 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade i koncerte u svjetskim dvoranama poput Royal Albert Halla u Londonu, Carnegie Halla u new Yorku, Olympiji u Parizu i Opera Houseu u Sydneyju, ali kaže da nikad nije imao potrebu uzeti stanku: "Ja stanem svake godine ljeti, ne radim ništa, odmaram se na moru, budem s obitelji, tako da se dovoljno odmorim."

Koncert koji čekamo u zagrebačkoj Areni odavno je rasprodan, Olivera obožavaju i stari i mladi, i muškarci i žene, ali uvijek nekako pretegne ta ženska publika: "Nisam imao tu sreću kao nekim popularnim pjevačima da žene bacaju neke dijelove odjeće na pozornicu, to se meni nikad nije godgodilo, i nije mi žao što nisam ljepši jer ja bacam sve na tu glazbu", rekao je Oliver Narodnom radiju

 

 Izdvojeno