Prva balada Pravila igre

images/thumbnails/images/NAR/66599/20170302_124621.jpg
Narodni Radio, - Pravila igre
Ines Barbir
Autor: 

Ines Barbir

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Danas je na Narodnom radiju u Poslijepodnevnom showu kod Nives i Marka, bend Pravila igre predstavio svoju novu pjesmu 'Ako'.

Marko Kutlić frontman grupe je komentirao, da je ovo njihova prva, ono baš prava balada koju imaju do sad.

"A ja ću dodati da definitivno nešto mrvicu drugačije nego do sada, osim što je balada malo je u drugom ritmu, ja kao bubnjar ću to reći. I meni osobno, mislim teško mi je osobno reći, jer sam dosta puta posvjedočio da ja nisam mjerodavan, meni često nešto bude predobro što drugima ne bude, ali ovo je meni definitivno naša najdraža stvar", komentirao je Goran Belošević za novu pjesmu.

Osim što uskoro izlazi album, spot za pjesmu 'Ako' je gotov i izlazi van u nedjelju nakon TV premijere.

"Radnja spota će nekako pokušati interpretirati, ovu bol, odnosno ljubav je bol, ali u malo prenesenom značenju, i jedna velika ikona hrvatskog sporta će obilježiti svojoj pojavom ovaj spot, a riječ je o borilačkoj ikoni sa Srednjaka.."

Dečki su uzbuđeno prihvatili i izazove koje su im zadali Marko i Nives te zapjevali pjesmu iz omiljenog filma.

 

 

A i pokazali su da s opravdanjem nose ime Pravila igre, s obzirom da su nam uspjeli u 10 sekundi objasniti pravila Čovječe ne ljuti se, nogometa (više, manje), pokera, kriketa i bridža.

 

 Izdvojeno