Tko je Mijin Bezimeni?

images/thumbnails/images/NAR/67761/mia_i_ekipa.jpg
Narodni Radio, - Mia na Narodnom
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Mlada perspektivna pjevačica, koja je već pokupila svog prvog Porina (za najbolji spot), a inače i studentica njemačkog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Osijeku, Mia Dimšić došla nam je na Narodni predstaviti svoju novu pjesmu 'Bezimeni' i to baš na dan kada izlazi njezin prvi album 'Život nije siv'. 

"Jako sam uzbuđena, ne mogu vjerovati da je moj album u prodaji, da ću ga uskoro vidjeti u prodavaonicama, među svim mojim idolima i glazbom koju jako cijenim… Cijela moja ekipa rekla da je prvi dan proljeća taj dan, tako da smo se žurili, zadnji mjesec smo proveli u studiju", rekla je Mia. 

mia_album.jpg

Facebook Mia Dimšić, - Mia Dimšić album

Album nosi isti naziv kao i njezin hit 'Život nije siv' koji se ozbiljno bliži brojci od milijun pregleda na Youtubeu, a koji je nastao nakon navodne svađe s mamom: "Pa, dosta sam transparentna oko te priče s mamom, sad mi često dođe i naživcira me, pa me pita: Hoćeš li sad napisat pjesmu, vrijeme ti je, već dugo nisi, treba ti inspiracija... Nisam ni znala što radim, možda je u tome bio ključ. Imala sam neki osjećaj kad sam završila da trebam nešto napraviti s time, nešto veće, da bi me to moglo odvesti nekamo, ali opet nisam mogla niti zamisliti nešto ovakvo", rekla je Mia za svoj hit.

Mia je strpljivo odgovarala i na pitanja slušatelja:

Jesi li slobodna?

"Diplomatski ću odgovoriti, sve možete čuti u mojim pjesmama, samo poslušate moja album, tamo sve kaže."

Jesi li se napila kad si dobila Porina?

"Bila sam umjerena, pristojna, vesela, jako sretna i odlično smo se proveli na afteru."

S koje planete dolaziš?

"Nema pojma, kažu da su žene s Venere, nisam baš pobornik te striktne podjele. Ne znam otkud me roda donijela, morat ću je pitati..."

Kad si se počela baviti glazbom?

"Glazbom se bavim cijeli život, ali je uvijek je bila samo hobi, sve do 2014. godine kad sam dobila poziv od jednog tamburaškog sastava koji me pozvao da idem s njima na turneju u Austraiju i SAD-u i to mi je bilo prekrasno iskustvo. Nakon toga sam shvatila koliko uživam biti na pozornici, od tad kao da je cijeli svijet na svom mjestu kad sam na stageu. Tu sam upoznala svog menadžera Damira koji je i moj vozač i psihoterapeut i producent i tekstopisac i sve živo i onda je došla mama, kad sam napisla 'Život nije siv'. 

 

 Izdvojeno