Tko je pojeo čili papričicu?

images/thumbnails/images/NAR/63557/toni_i_doris.jpg
Narodni Radio, - Toni i Doris u dvoboju Ljuta papričica
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Toni Cetinski kod naše Doris Pinčić imao je radijsku premjeru svog novog singla 'Laku noć'!

To dijete koje smo radili, radili smo sami, po nekom svom nahođenju bez ideja sa strane i tako ćemo cijeli album. Ja sam već tako radio, pa sam pustio da drugi probaju pametovati, pa sam se vratio na svoje i mislim da će tako ostati, rekao je Toni o svojoj novoj pjesmi koju do ponedjeljka možete slušati jedino na Narodnom!

Makar ima iza sebe iznimno uspješnu karijeru, Toni je bio prilično nervozan dok se prvi put slušala njegova 'Laka noć'. 

Još sam više nervozan nego ranije, ne znam zašto, valjda još više osjećam odgovornost, tjednima mikaš i misliš si hoće li to valjati i onda se pusti na radiju i nikad baš nisi zadovoljan do kraja, pojavi se neka nesigurnost kako si stariji. Makar ne znam zašto, funkcioniramo i bez novih pjesama.

Toni je otkrio kako mijenja koncept nastupa - idućih pet godina najavio je acustic/electric kombinaciju. Tu smo mijenjali aranžmane nekih starih pjesama koje su sad dobile novi život. Imamo dovoljan fundus pjesmama s kojima se možemo igrati, rekao je Toni.  

toni_i_doris_jos.jpg

Narodni Radio, - Toni Cetinski i Doris Pinčić Rogoznica

Doris je zanimalo i kako Toni reagira kada naleti na neki loš komentar:

Prvi put kad se zavrtila moja pjesma na radiju to je kao da si osvojio Mars, to je veliko uzbuđenje, adrenalin kad nešto daješ od sebe. Ja uvijek idem s pretpostavkom svi, i oni  koji valjaju pa i oni za koje se ispostavi da su krivo otišli, da svatko od njih ide sa sto posto i da radi najbolje što može i vjeruje u to, i naravno da kad naiđe na pozitivnu reakciju publike, ne mogu opisat taj osjećaj.    

Naravno, Doris je priliku iskoristila kako bi Tonija ispitala i o ostalim temama, npr. kako Toni inače rješava stvari sa suprugom kada se posvađaju.

Ja ne znam, sve čekam kako godine idu, još se ništa nismo svađali, nadam se da će tako i ostati. Nema povoda, uživam svake sekunde. Još njena majka, i dvije sestre, to je sve puno žena oko mene, zašto bi se uopće svadio onda.

Doris je između ostalog pripremila i malu "zamku" za Tonija - ponudila mu je snimku "jedne slušateljice" koja jaaako želi pjevati profesionalno i tražila Tonijevo mišljenje - zapravo za svoju izvedbu.

Malo je promijenila tonalitet - krenula s jednim, završila s drugim, bilo je prvo što je Toni izjavio, da bi ubrzo shvatio da mu se podmeće i složio se s Doris: Trebao bi se malo brusit taj dijamant. 

Toni i Doris zaigrali su i naš čili izazov, u kojem su odmjerili snage u poznavanju naše galzbene scene. Budući da je bilo neriješeno, nisu se mogli odlučiti tko će pojesti tu čili papričicu, pa su potražili i pomoć slušatelja.

Budući da su i slušatelji bili podijeljeni oko toga tko treba pojesti čili, Doris je tu obvezu preuzela na sebe - hrabro zagrizla i pojela tu ljutu papričicu. 

 

 

 Izdvojeno