20. 01. 2017.

U Dubrovniku pao snijeg nakon osam godina

images/thumbnails/images/NAR/62909/snijeg_u_dubrovniku-1.jpg
Snijeg u dubrovniku, Narodni Radio/Facebook
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Nakon osam godina Dubrovnik se opet probudio pod snježnim pokrivačem, a obje gradske ralice izašle su na teren. 

Na društvenim mrežama Dubrovčani objavljuju fotografije rijetkih prizora iz njihovog grada i okolice, a jedna takva snimljena je na otoku Lopud.

Iz Stožera civilne zaštite poručuju građanima da u vožnji obvezno koriste zimsku opremu i pozivaju na povećan oprez prilikom kretanja. Javni prijevoznik "Libertas" prometovat će otežano i izvan voznog reda, sukladno mogućnostima.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - 1000 ljudi02. Pravila Igre - Zagrli me03. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi04. Goran Karan - Dobro ti jutro ljubavi05. Jelena Rozga - Pismo glava06. Saša Lozar - Tebi07. O.S.D.S. - Sad i zauvijek08. Daria Hodnik - Kad jednom se spoje09. Petar Grašo - Ne znan za se 10. Klapa Rišpet - Pusti suzu moja roso rana11. Sandi - Oči u oči12. Mia - Život nije siv13. Hari Rončević - Uzalud je sve14. Parni valjak - Opet se smijem15. Jinx i Davor Gobac - Maradona16. Marko Škugor i Oliver Dragojević - Samo s tobom sam upoznao ljubav