20. 01. 2017.

Hrvatski biatlonac osvojio svoje prve bodove u seniorskoj konkurenciji

images/thumbnails/images/NAR/62654/Kresimir6-1.jpg
Hrvatska Biatlon Reprezentacija
Sofija Radoš (Mediaservis)
Autor: 

Sofija Radoš (Mediaservis)

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Na 4. utrci Svjetskog biatlonskog kupa, održanoj jučer u njemačkom Oberhofu, hrvatski reprezentativac Krešimir Crnković postigao je izvrstan rezultat osvojivši 37.mjesto. Tim rezultatom osvojio je svoje prve individualne bodove u Svjetskom kupu i plasirao se među 40 najboljih biatlonaca na svijetu.

Prije Crnkovića bodove je u Svjetskom kupu osvajao još samo naš brončani iz Vancovera Jakov Fak. Ovaj rezultat dolazi u pravo vrijeme, jer mladom Krešimiru Crnkoviću širom otvara vrata za sudjelovanje na Zimskim olimpijskim igrama u PyeongChangu 2018. godine.

"Ove godine smo pripreme odradili onako kako smo planirali, bili smo dosta u centrima biatlona van Hrvatske i to je došlo na naplatu. Sljedeća utrka je u Njemačkoj sljedećeg tjedna, također svjetski kup. Nakon toga imamo tjedan dana pauze i odlazak na europsko prvenstvo u Poljsku. U svjetskom kupu sve što je ovakav tip rezultata bilo bi odlično, a europsko prvenstvo ili IBU kupovi tu očekujemo veće rezultate. U IBU kupu vrijedi trenutačno za prvih 15ak ili deset na svijetu", komentirao je trener Hrvatske biatlon reprezentacije Dejan Brajdić.

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - 1000 ljudi02. Pravila Igre - Zagrli me03. Damir Kedzo & Zsa Zsa - Sve u meni se budi04. Goran Karan - Dobro ti jutro ljubavi05. Jelena Rozga - Pismo glava06. Saša Lozar - Tebi07. O.S.D.S. - Sad i zauvijek08. Daria Hodnik - Kad jednom se spoje09. Petar Grašo - Ne znan za se 10. Klapa Rišpet - Pusti suzu moja roso rana11. Sandi - Oči u oči12. Mia - Život nije siv13. Hari Rončević - Uzalud je sve14. Parni valjak - Opet se smijem15. Jinx i Davor Gobac - Maradona16. Marko Škugor i Oliver Dragojević - Samo s tobom sam upoznao ljubav