Daniel Craig u siječnju dolazi u Dubrovnik

images/thumbnails/images/NAR/111820/daniel_craig-1.jpg
instagram.com/007
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Već znamo da će se novi, 25. po redu James Bond snimati u Hrvatskoj, a sad znamo i kad. Početkom siječnja u Dubrovnik stiže glumačka ekipa na čelu s povratnikom, Danielom Craigom, javlja Dubrovački.hr. 

Govori se o više desetaka milijuna kuna koje će produkcija ostaviti kod nas, a Dubrovnik će se još više šepuriti kao lokacija na kojoj se snimaju najgledanija filmska i TV ostvarenja. Zahvaljujući snimanju serije "Game Of Thrones" Dubrovnik je od 2012. do 2015. posjetilo dodatnih 244.415 turista. 

Ka-ching!

Radnja novog filma temelji se prema romanu 'Never Dream of Dying' autora Raymonda Bensona, koji je također napisao knjige o Bondu 'Umri drugi dan', 'Svijet nije dovoljan' te 'Sutra nikad ne umire'.  U novom filmu James Bond trebao bi se boriti protiv slijepog negativca koji je u pozadini zločinačke organizacije Unija. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite