Daniel Craig u siječnju dolazi u Dubrovnik

images/thumbnails/images/NAR/111820/daniel_craig-1.jpg
instagram.com/007
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Već znamo da će se novi, 25. po redu James Bond snimati u Hrvatskoj, a sad znamo i kad. Početkom siječnja u Dubrovnik stiže glumačka ekipa na čelu s povratnikom, Danielom Craigom, javlja Dubrovački.hr. 

Govori se o više desetaka milijuna kuna koje će produkcija ostaviti kod nas, a Dubrovnik će se još više šepuriti kao lokacija na kojoj se snimaju najgledanija filmska i TV ostvarenja. Zahvaljujući snimanju serije "Game Of Thrones" Dubrovnik je od 2012. do 2015. posjetilo dodatnih 244.415 turista. 

Ka-ching!

Radnja novog filma temelji se prema romanu 'Never Dream of Dying' autora Raymonda Bensona, koji je također napisao knjige o Bondu 'Umri drugi dan', 'Svijet nije dovoljan' te 'Sutra nikad ne umire'.  U novom filmu James Bond trebao bi se boriti protiv slijepog negativca koji je u pozadini zločinačke organizacije Unija. 

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite