Djevojčica ukrala Isusa na božićnoj priredbi

images/thumbnails/images/NAR/117687/priredba_ponovno-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Preslatka, zabavna scena dogodila se tijekom božićne priredbe u jednoj crkvi u Tennesseeju. Dok je zbor pjevao pjesmu, djeca su u štalici glumila Mariju, Josipa, anđele i ovčice.

U jednom trenutku, najmlađa djevojčica zgrabila je lutku koja je predstavljala Isusa, veselo ga uzela u naručje i s njim zaplesala. Crkvom se zaorio smijeh, ali to je bio tek početak. "Marija" je odlučila vratiti "Isusa" gdje mu je mjesto i tu počinje pravi show..

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite