Došlo je vrijeme za novog Spider-Mana

images/thumbnails/images/NAR/106625/spiderman-1.jpg
facebook.com/SpiderManMovie
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Na velika platna stiže stari superjunak Spider-Man, ali u novom ruhu i s novom glavnom ulogom. 

U posljednjih dvadesetak godina snimljeno je čak pet filmova o jednom od najpoznatijih stripovskih super-junaka uopće od kojih je svaki postao box-office hit. Uz potpuno novu priču i franšizu, novo je i lice Petera Parkera kojeg tumači 21-ogodišnji Tom Holland. Iako je mlad, Holland je izrazito talentirani glumac koji se već dokazao ulogama u filmovima 'Nemoguće' s Naomi Watts iz 2013. te 'U srcu mora' iz 2015. godine gdje je glumio uz bok Chrisu Hemsworthu.

Holland je svoj debi u filmskom serijalu Marvelovih super-junaka doživio prošle godine u hitu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', a sudeći prema pozitivnim komentarima s one strane Atlantika, novi Peter Parker je u potpunosti uspio zasjeniti svoje prethodnike Tobyja Maguirea i Andrewa Garfielda.

Novi Spider-Man: Povratak kući u kinima će se početi prikazivati 5. srpnja, u 3D, 4D i IMAX formatima. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno