Došlo je vrijeme za novog Spider-Mana

images/thumbnails/images/NAR/106625/spiderman-1.jpg
facebook.com/SpiderManMovie
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Na velika platna stiže stari superjunak Spider-Man, ali u novom ruhu i s novom glavnom ulogom. 

U posljednjih dvadesetak godina snimljeno je čak pet filmova o jednom od najpoznatijih stripovskih super-junaka uopće od kojih je svaki postao box-office hit. Uz potpuno novu priču i franšizu, novo je i lice Petera Parkera kojeg tumači 21-ogodišnji Tom Holland. Iako je mlad, Holland je izrazito talentirani glumac koji se već dokazao ulogama u filmovima 'Nemoguće' s Naomi Watts iz 2013. te 'U srcu mora' iz 2015. godine gdje je glumio uz bok Chrisu Hemsworthu.

Holland je svoj debi u filmskom serijalu Marvelovih super-junaka doživio prošle godine u hitu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', a sudeći prema pozitivnim komentarima s one strane Atlantika, novi Peter Parker je u potpunosti uspio zasjeniti svoje prethodnike Tobyja Maguirea i Andrewa Garfielda.

Novi Spider-Man: Povratak kući u kinima će se početi prikazivati 5. srpnja, u 3D, 4D i IMAX formatima. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Parni Valjak - Vrijeme03. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme04. Mia - Kiša05. Boris Novković - Čista ljubav06. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom09. Danijela Martinović - Telefon10. Indira - Dođi11. Marko Kutlić - Srce se spasilo12. Zsa Zsa - Kad budemo sami13. Luka Nižetić - Voli me kao kiša14. Pravila Igre - Muška suza15. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe16. Neno Belan - Zvijezda moga sna

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite