Izašao prvi trailer za "Hotel Transil­vanija 3"

images/thumbnails/images/NAR/115601/hotel_transilvanija-1.jpg
promo
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Najpoznatija čudovišna obitelj vraća se u kino, u istom sastavu ali s novim avanturama i novom okruženju. Oni naime, kreću na praznike.

I nama "normalnim" obiteljima odlazak na putovanje može biti kaotičan, tako da vjerujemo da će s Drakulom i njegovim društvom biti još luđe.  Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine "Hotel Transil­vanija 3" u kina dolazi u ljeto 2018. godine.

U originalnoj verziji filma svoje glasove posudili su A­dam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove posuditi u sinkroniziranoj verziji bit će u­skoro potvrđena. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite