Film naše mladosti "Medvjedić Paddington" stiže u kina

images/thumbnails/images/NAR/116434/medo_pedo2-1.jpg
Medvjedić Paddington
Prvi.hr
Autor: 

Prvi.hr

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dječji književni klasik za vikend dolazi u hrvatska kina! Pretpremijeru drugog nastavka "Medvjedića Paddingtona" očekujemou subotu, 2. prosinca.

Ovaj je medvjedić na sceni još od 1958. i uz njega su odrasle brojne generacije. Iz Perua je doputovao u London kako bi pronašao novi dom, no izgubio se na stanici Paddington. Ipak, pronašla ga je obitelj Brown, a ljubav se širi kamo god on dođe. Tražeći savršen poklon za svoju tetu Lucy, naišao je na knjigu u antikvarijatu. Međutim, knjiga je ukradena i Paddington će zajedno s novom obitelji krenuti u uzbudljivu potragu za lopovom!

"Medvjedić Paddington", obiteljski je film, došao je iz tvornice čarolija producenta "Harryja Pottera", a u glavnim su ulogama Hugh Bonneville (poznat po seriji "Downton Abbey"), Hugh Grant (iz uspješnice "Dnevnik Bridget Jones") i Sally Hawkins (glumica iz filma "Sve o jednoj djevojci"). U sinkroniziranoj verziji Paddingtonu je glas posudio Filip Juričić, a čut ćemo i Ranka Tihomirovića, Hrvoja Klobučara, Ivana Glowatzkog i Nataliju Đorđević.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Mia - Kiša04. Parni Valjak - Vrijeme05. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe09. Franka - S tobom10. Boris Novković - Čista ljubav11. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom12. Luka Nižetić - Voli me kao kiša13. Danijela Martinović - Telefon14. Colonia - Maskenbal15. Marko Kutlić - Srce se spasilo16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite