Novi pogled u Puniju kuću

images/thumbnails/images/NAR/117312/punija_kuca3-1.jpg
facebook.com/pg/FullerHouseNetflix
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Kultna serija 80-ih "Puna kuća" vraća se na male ekrane 22. prosinca! Nova sezona zove se "Punija kuća", radnja je i dalje smještena u San Franciscu, a i većina originalne postave je tu.

D.J. Tanner sada je udovica s dva sina i čeka treće dijete (slično kao njen tata u originalu). Stephanie Tanner (Sweetin) je glazbenica, a Kimmy Gibler (Barber) samohrana majka kćeri tinejdžerice.

Od serije su odustale sestre Olsen koje su glumile malenu Michele, ali i dalje će biti bliznaca, jer u seriji ostaju Nicky i Alex ( Blake i Dylan Tuomy-Wilhoi).

images/thumbnails/images/NAR/117312/punija_kuca2.jpg

facebook.com/pg/FullerHouseNetflix

Čeka nas puno zagrljaja, ljubavi, opraštanja i sreće (jer ipak je to Puna kuća), ali stvari će ipak biti malo življe. Pogledajte najnoviji trailer:

 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Franka - S tobom03. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova04. Parni Valjak - Vrijeme05. Detour - Bez Tebe06. Domenica - Vidi se iz aviona07. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme08. Antonela Doko - O čemu pričamo09. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu10. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe11. Marin Jurić-Čivro - Vjetar12. Mia - Kiša13. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom14. Vanna - Najbolji ljudi15. Danijela Martinović - Telefon16. Tedi Spalato - Najlipša na svitu

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite