"Ono" ruši rekorde i u Hrvatskoj

images/thumbnails/images/NAR/111467/it_it_it-1.jpg
ONO
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Strašan klaun iz našeg djetinjstva, vratio se kako bi plašio i nove generacije!

Filmska adaptacija Kingovog horor romana iz 1986. godine, u vikendu otvaranja zaradila je 117.2 milijuna dolara samo u SAD-u, što je odlična zarada budući da su troškovi produkcije bili oko 40 milijuna dolara. 

Najpoznatiji svjetski klaun dobro prolazi i u Hrvatskoj. Film ONO pogledalo je rekordnih 25.772 gledatelja te je time zasjeo na prvo mjesto najboljih otvaranja horor filmova svih vremana. 

Utjecaj na popularnost filma imala je i dobro osmišljena marketinška kampanja. Prepoznatljivi crveni baloni su se uoči otvaranja filma u kinima misteriozno pojavljivali u raznim gradovima podsjećajući na jezivi detalj iz filma.

Režiju potpisuje Andy Muschietti (Mama), a u glavnim su ulogama Bill Skarsgård kao glavni negativac Pennywise, i grupa mladih glumaca Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton i Jackson Robert Scott.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Parni Valjak - Vrijeme03. Mia - Kiša04. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu05. Domenica - Vidi se iz aviona06. Boris Novković - Čista ljubav07. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe08. Luka Nižetić - Voli me kao kiša09. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova10. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom11. Danijela Martinović - Telefon12. Indira - Dođi13. Colonia - Maskenbal14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite