Preslatka beba ne može reći "sladoled"

images/thumbnails/images/NAR/110350/beba_sladoled-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Aktualan je početak škole, ali i oni najmlađi doživjeli su svoj veliki dan - polazak u vrtić. 

Jednogodišnjaci trenutno prolaze kroz prilagodbu, a mnogi od njih još ne znaju reći tetama što žele. Roditeljima je teško ostaviti svoje bebe, ali bez brige - oni će se brzo snaći, brzo će progovoriti i onda ih više nećete moći zaustaviti.

Zato, dok su još mali, uživajte u njihovim prvim riječima i izokretanju istih. Razveselit ćemo vas s malenom djevojčicom koja je izmislila svoju riječ za "sladoled" i ne da se zbuniti. 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Massimo - Neka ti plove brodovi02. Klapa Rišpet - Šta mi ljube oćeš kazat 03. Mia - Sunce, oblak, vjetar04. Četiri tenora - Sve je tvoje05. Zsa Zsa - Kad budemo sami06. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu07. Fluentes - Pusti da ljubav nosi me08. Domenica - Kad sam s tobom09. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura10. Saša Lozar -Tajno11. Neno Belan - Zvijezda moga sna12. Giuliano - Tebi dužan sam 13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Gazde - Ispod ovih oblaka15. Colonia - Que Sera16. Jure Brkljača - Pristani na sve

 Izdvojeno     

 Ne propustite