Preslatka beba ne može reći "sladoled"

images/thumbnails/images/NAR/110350/beba_sladoled-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Aktualan je početak škole, ali i oni najmlađi doživjeli su svoj veliki dan - polazak u vrtić. 

Jednogodišnjaci trenutno prolaze kroz prilagodbu, a mnogi od njih još ne znaju reći tetama što žele. Roditeljima je teško ostaviti svoje bebe, ali bez brige - oni će se brzo snaći, brzo će progovoriti i onda ih više nećete moći zaustaviti.

Zato, dok su još mali, uživajte u njihovim prvim riječima i izokretanju istih. Razveselit ćemo vas s malenom djevojčicom koja je izmislila svoju riječ za "sladoled" i ne da se zbuniti. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Parni Valjak - Vrijeme03. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme04. Mia - Kiša05. Boris Novković - Čista ljubav06. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan07. Domenica - Vidi se iz aviona08. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom09. Danijela Martinović - Telefon10. Indira - Dođi11. Marko Kutlić - Srce se spasilo12. Zsa Zsa - Kad budemo sami13. Luka Nižetić - Voli me kao kiša14. Pravila Igre - Muška suza15. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe16. Neno Belan - Zvijezda moga sna

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite