Preslatka beba ne može reći "sladoled"

images/thumbnails/images/NAR/110350/beba_sladoled-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Aktualan je početak škole, ali i oni najmlađi doživjeli su svoj veliki dan - polazak u vrtić. 

Jednogodišnjaci trenutno prolaze kroz prilagodbu, a mnogi od njih još ne znaju reći tetama što žele. Roditeljima je teško ostaviti svoje bebe, ali bez brige - oni će se brzo snaći, brzo će progovoriti i onda ih više nećete moći zaustaviti.

Zato, dok su još mali, uživajte u njihovim prvim riječima i izokretanju istih. Razveselit ćemo vas s malenom djevojčicom koja je izmislila svoju riječ za "sladoled" i ne da se zbuniti. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Franka - S tobom02. Petar Grašo - Ako te pitaju03. Gibonni - Nisi više moja bol04. KEDZO - Vojnik Ljubavi05. Vanna - Najbolji ljudi06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Jacques Houdek - Pravi sretnik 08. Marin Jurić-Čivro - Vjetar09. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja10. Detour - Bez Tebe11. Domenica - Vidi se iz aviona12. Marko Tolja - Tisina13. Vjeko - Sretan kraj14. Tedi Spalato - Najlipša na svitu15. Parni Valjak - Vrijeme16. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme

 

 Izdvojeno