Prva vs. treća trudnoća

images/thumbnails/images/NAR/111460/treca_trudnoca-1.jpg
screenshot/YouTube
Marina Vraneković
Autor: 

Marina Vraneković

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite."Story Of This Life" je popularan YouTube kanal iza kojeg stoji obitelj čiji je moto "stvarno zabavni, stvarno ludi, stvaran život".

Prvi njihov video koji je postao viralan bio je onaj s malenom djevojčicom koja radi nered iza svoje mame, pa mama ništa ne može obaviti. Nakon toga nanizalo se mnogo zabavnih uradaka iz svakodnevnog života, s kojima su se mogli poistovjetiti svi roditelji svijeta!

Njihove fanove, koji se sada broje u stotinama tisuća, razveselio je zadnji video koji pokazuje da obitelj čeka i treće dijete i da bi stvari od sad mogle biti još smiješnije.

Usporedba prva i zadnje trudnoće je ovaj put tema!

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Petar Grašo - Ako te pitaju02. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova03. Franka - S tobom04. Domenica - Vidi se iz aviona05. Detour - Bez Tebe06. Antonela Doko - O čemu pričamo07. Marin Jurić-Čivro - Vjetar08. Parni Valjak - Vrijeme09. Vanna - Najbolji ljudi10. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme11. KEDZO - Vojnik Ljubavi12. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu13. Mia - Kiša14. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom15. Tedi Spalato - Najlipša na svitu16. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite