Slavni tajni agent ipak se vraća na velike ekrane

images/thumbnails/images/NAR/108216/bond123-1.jpg
facebook.com/JamesBond007
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Slavni tajni agent James Bond ponovno će se vratiti na velike ekrane krajem 2019. godine, otkriveno je na službenim stranicama popularne filmske franšize. 

To će biti 25. nastavak u seriji filmova o Bondu, a na stranici je otkriveno kako su za pisanje scenarija zaduženi Neal Purvis i Robert Wade i producenti Michael g. Wilson i Barbara Broccoli, no ne kaže tko će igrati slavnog agenta.

"Dodatni detalji u pogledu distribucije, uključujući datume međunarodnih prikazivanja, izbora glumca i redatelja, bit će kasnije objavljeni", rečeno je na službenoj stranici.

Odmah nakon objave ove informacije, krenula su nagađanja hoće li Daniel Craig nastaviti s ulogom agenta 007, budući da je ranije rekao kako je zatvorio to poglavlje i ne vidi se više u ulozi Bonda. Dio vjernih obožavatelja nada se kako će Craig ponovno zaigrati Bonda, dok je dio obožavatelja franšize čak iznio teoriju kako bi bilo zanimljivo vidjeti prvog ženskog Bonda. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno