Slavni tajni agent ipak se vraća na velike ekrane

images/thumbnails/images/NAR/108216/bond123-1.jpg
facebook.com/JamesBond007
Barbara Strelar
Autor: 

Barbara Strelar

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Slavni tajni agent James Bond ponovno će se vratiti na velike ekrane krajem 2019. godine, otkriveno je na službenim stranicama popularne filmske franšize. 

To će biti 25. nastavak u seriji filmova o Bondu, a na stranici je otkriveno kako su za pisanje scenarija zaduženi Neal Purvis i Robert Wade i producenti Michael g. Wilson i Barbara Broccoli, no ne kaže tko će igrati slavnog agenta.

"Dodatni detalji u pogledu distribucije, uključujući datume međunarodnih prikazivanja, izbora glumca i redatelja, bit će kasnije objavljeni", rečeno je na službenoj stranici.

Odmah nakon objave ove informacije, krenula su nagađanja hoće li Daniel Craig nastaviti s ulogom agenta 007, budući da je ranije rekao kako je zatvorio to poglavlje i ne vidi se više u ulozi Bonda. Dio vjernih obožavatelja nada se kako će Craig ponovno zaigrati Bonda, dok je dio obožavatelja franšize čak iznio teoriju kako bi bilo zanimljivo vidjeti prvog ženskog Bonda. 

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite