Stižu novi Will i Grace!

images/thumbnails/images/NAR/108798/naslovna_will_i_grace.jpg
Facebook Will&Grace
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Will, Grace, Jack i Karen vraćaju se na TV i to već na jesen, tvrdi NBC. Snimat će se dvije nove sezone serije i sve će biti baš isto kao i prije: homoseksualni odvjetnik Will i njegova heteroseksualna prijateljica Grace, koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu. Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Jack i narcisoidna Karen. 

images/thumbnails/images/NAR/108798/novi_will_i_grace.jpg

Will i Grace nova sezona

Glumačka ekipa tvrdi da je najvažnije da ostanu zabavni, a u cijelu priču bit će uključena i aktalna politička i kulturna zbivanja - tako će se Karen u jednom, od nastavaka hvaliti svojim prijateljstvom s Donaldom i Melanijom Trump. 

Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998.godine i zaslužila si je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih glumaca.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Nina Badric - Mijenja Se Vrijeme02. Parni Valjak - Vrijeme03. Mia - Kiša04. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu05. Domenica - Vidi se iz aviona06. Boris Novković - Čista ljubav07. Klapa Rišpet - Kad Iman Tebe08. Luka Nižetić - Voli me kao kiša09. Zsa Zsa i Vanna - Tragom tvojih tragova10. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom11. Danijela Martinović - Telefon12. Indira - Dođi13. Colonia - Maskenbal14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Darko Rundek i Ekipa - Tamni jorgovan16. Pravila Igre - Muška suza

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite