Stižu novi Will i Grace!

images/thumbnails/images/NAR/108798/naslovna_will_i_grace.jpg
Facebook Will&Grace
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Will, Grace, Jack i Karen vraćaju se na TV i to već na jesen, tvrdi NBC. Snimat će se dvije nove sezone serije i sve će biti baš isto kao i prije: homoseksualni odvjetnik Will i njegova heteroseksualna prijateljica Grace, koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu. Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Jack i narcisoidna Karen. 

images/thumbnails/images/NAR/108798/novi_will_i_grace.jpg

Will i Grace nova sezona

Glumačka ekipa tvrdi da je najvažnije da ostanu zabavni, a u cijelu priču bit će uključena i aktalna politička i kulturna zbivanja - tako će se Karen u jednom, od nastavaka hvaliti svojim prijateljstvom s Donaldom i Melanijom Trump. 

Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998.godine i zaslužila si je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih glumaca.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Marko Kutlić – Usne tvoje02. Marko Tolja - Tisina03. Petar Grašo - Ako te pitaju04. Jacques Houdek - Pravi sretnik 05. Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak - Ako nam ljubav preživi noć06. Psihomodo Pop - Ako želiš biti moja07. Vatra ft. Massimo - Nama se nikud ne žuri08. ZSA ZSA - Pruži mi ruku09. Gibonni - Nisi više moja bol10. Stjepan Lach - Nije važno11. Franka - S tobom12. KEDZO - Vojnik Ljubavi13. Pravila Igre - Kako nam stvari stoje 14. Vanna - Najbolji ljudi15. Antonela Doko - O čemu pričamo16. Detour - Bez Tebe

 

 Izdvojeno