Stižu novi Will i Grace!

images/thumbnails/images/NAR/108798/naslovna_will_i_grace.jpg
Facebook Will&Grace
Narodni
Autor: 

Narodni

Email:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Will, Grace, Jack i Karen vraćaju se na TV i to već na jesen, tvrdi NBC. Snimat će se dvije nove sezone serije i sve će biti baš isto kao i prije: homoseksualni odvjetnik Will i njegova heteroseksualna prijateljica Grace, koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu. Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Jack i narcisoidna Karen. 

images/thumbnails/images/NAR/108798/novi_will_i_grace.jpg

Will i Grace nova sezona

Glumačka ekipa tvrdi da je najvažnije da ostanu zabavni, a u cijelu priču bit će uključena i aktalna politička i kulturna zbivanja - tako će se Karen u jednom, od nastavaka hvaliti svojim prijateljstvom s Donaldom i Melanijom Trump. 

Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998.godine i zaslužila si je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih glumaca.

 

Top 16 najbolje domaće glazbe

01. Željko Bebek & Oliver Dragojević - Ako voliš ovu ženu02. Massimo - Neka ti plove brodovi03. Zsa Zsa - Kad budemo sami04. Boris Novković - Čista ljubav05. Saša Lozar -Tajno06. Četiri tenora - Sve je tvoje07. Neno Belan - Zvijezda moga sna08. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura09. Mia - Sunce, oblak, vjetar10. Vatra - Sekvoje11. Jurica Pađen & Aerodrom - Ja te jednostavno volim12. Tony Cetinski - Nemam sreće s tobom13. Damir Kedžo - Ljubavi moja14. Marko Kutlić - Srce se spasilo15. Ivana Kindl - Sve istine i laži16. Danijela Martinović - Telefon

 

 Izdvojeno     

 Ne propustite